B ΕΠΣ Ημαθίας

Ακαδημία Βέροιας – Ενημερωτικό δελτίο και ευχές για Νησαϊκό

unnamed (5)

Το καθιερωμένο ενημερωτικό δελτίο απέστειλε η διοίκηση της Ακαδημίας Βέροιας, που αναλύει τα πεπραγμένα όλων των τμημάτων κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Εκτός των άλλων, αναφέρεται και στην εξαιρετική φιλοξενία των ανθρώπων του Νησαϊκού στο μεταξύ τους παιχνίδι ενώ εύχονται ταχεία ανάρρωση στον Χαράλαμπο Ταραπόσο, που τραυματίστηκε σοβαρά σε μια σύγκρουση με αντίπαλο του. Αναλυτικά :

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Όμορφα παιχνίδια με πολλές φάσεις και στις δυο εστίες στα γήπεδα του Β. Αργυρίου μεταξύ των ακαδημιών Β. Αργυρίου και της Ακαδημία Ποδόσφαιρου Βεροίας γεγονός που άφησε ευχαριστημένους τους νεαρούς αθλητές που αλωνίσθηκαν, αλλά και τους γονείς που παρακολούθησαν τους αγώνες .Το προσεχές Σάββατο 14/2/2013   Η ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ υποδέχεται στους Γεωργιανούς τους νεαρούς αθλητές του Νηρέα.

ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΟ

Δεν έγινε ο προγραμματισμένος αγώνας μεταξύ των ομάδων του Φ.Α.Σ Νάουσας και της ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ αφού ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Παναγιωπούλας ήταν κατά τα 3/4πραγματικος βούρκος και γεμάτος με νερά αναγκάζοντας έτσι τον διαιτητή να αποφασίσει την ματαίωση του. Η  ημερομηνία τέλεσης  του αγώνα θα γίνει γνωστή τις επόμενες μέρες από την Ε.Π.Σ.ΗΜΑΘΙΑΣ . 

ΤΜΗΜΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ: ΝΗΣΑΙΚΟΣ- ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ 0-4

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ,ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ , ΝΗΣΕΛΙΤΗΣ 
ΣΚΟΡΕΡ: 7΄,22΄,34΄ΝΤΑΜΟΤΣΙΔΗΣ 64΄ΣΥΜΠΕΘΕΡΗΣ

ΣΥΝΘΕΣΗ:ΟΒΕΖΙΚΟΓΛΟΥ(56΄ΜΟΥΧΤΑΡΗΣ),ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗΣ,ΣΥΜΠΕΘΕΡΗΣ,ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗΣ,(71΄ΓΚΑΛΑΙΤΣΗΣ),ΝΤΑΜΟΤΣΙΔΗΣ,ΝΤΟΓΟΣ,ΚΑΛΦΟΥΤΖΟΣ,ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΑΝ,ΜΙΧΑΙΛΙΔΗΣ,ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ(63΄ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΧΡ.),ΣΑΜΠΡΗΣ.

ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΙΧΙΔΙΟΥ: Με σκόρερ και ηγέτη τον νεαρό ΒΛΑΔ.ΝΤΑΜΟΤΖΙΔΗ ( Χατ  Τρικ) η ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ πέτυχε σπουδαία από κάθε άποψης νίκη μέσα σε μια έδρα εκ των πρωτοπόρων του ομίλου της Α2 κατηγορίας ατενίζοντας  το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Η ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣΞΕΚΗΝΗΣΕ ΠΟΛΛΗ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ Αιφνιδιάζοντας την τοπική ομάδα επέβαλε τον ρυθμό της και σκοράροντας γρήγορα στο 7΄και στο22΄πετυχε μια δίκαια τελικά νίκη με το ευρύ 0-4.

Η διοίκηση της ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ ευχαριστεί δημοσίως τους ανθρώπους της Διοίκησης του Νησαικού  για την άψογη φιλοξενία που βρήκαν οι προπονητές και οι αθλητές της ομάδος μας στο μεταξύ μας παιχνίδι. 

Η διοίκηση  και οι αθλητές της ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ  εύχονται περαστικά στον άτυχο αθλητή του Νησαικού Ταραπόσο Χαρ.και γρήγορη επιστροφή στου αγωνιστικούς χώρους

Την Τετάρτη 11/2 είναι προγραμματισμένος να γίνει ο αναβληθείς αγώνας με τον Νηρέα Βέροιας στο γήπεδο Μέσσης.Την Κυριακή 15/2 η ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ φιλοξενεί στο Δ.Α.Κ των Αχιλλέα Νεοκάστρου.

Η διοίκηση, οι προπονητές, οι αθλητές αλλά και ολόκληρη η οικογένεια της ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ συγχαίρουν τον Π. Κωστογλίδη για την δεύτερη κλήση για τα δοκιμαστικά από την Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ(ΤΕΤΑΡΤΗ 11/2/2015) και του εύχονται ολόψυχα κάθε επιτυχία

ΓΙΑ ΤΗΝ  ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ  ΣΟΦΙΑ ΣΙΜΠΟΥ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected