Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

ΕΠΣ Πέλλας – Νέα δεδομένα στην κορυφή και το report την Ημαθιωτών

32H μεγάλη νίκη του Εδεσσαϊκού στην Αριδαία επί του Αλμωπού των Τάσου Τσακαλίδη (φωτ) και Γρηγόρη Ηλιάδη δημιούργησε νέο status στην κορυφή της Α1 Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Πέλλας.

Η ιστορική ομάδα “έπιασε” το συγκρότημα του Λεωνίδα Μπίλη στην πρώτη θέση και με το εντυπωσιακό 60-5 στα τέρματα φαντάζει ως το σύνολο που μπορεί να μπει σφήνα στις ομάδες που θεωρούνταν τα φαβορί εξ αρχής.

Στη δεύτερη θέση παραμένει ο Ηρακλής Άσπρου του Σάκη Ρίσσου, που επιβλήθηκε δύσκολα με 1-0 του Ορφέα Ριζαρίου ενώ ακολουθεί κατά πόδας ο Απόλλων Κρύας Βρύσης των Γιώργου Κίτσα, Μάκη Μισαηλίδη και Παναγιώτη Κίτσα, που “γκέλαρε” στην Άψαλο κόντρα στον τοπικό Όλυμπο (2-2)

Ο Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας, στον οποίο αγωνίζονται οι Αλέξης Νουσιόπουλος και Πόλυς Τόζογλου ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Εθνικό Γιαννιτσών, ενώ πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Δόξα Ριζού, στην οποία πλέον αγωνίζεται ο Δημήτρης Τσιούπρος.

Στην Α Ερασιτεχνική και συγκεκριμένα στον δεύτερο όμιλο, ο ΠΑΟΚ Αραβησσού του Σωτήρη Δημοσθένους επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας του Μέγα Αλέξανδρου Μυλοτόπου και αναρριχήθηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 33 βαθμούς.

*με στοιχεία από το aridaianews.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected