Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Κύπελλο Ερασιτεχνών – Υπόθεση Νάουσας και Αλεξάνδρειας η κούπα!

DSCN4225Τις δύο ομάδες που θα αναμετρηθούν στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, αναδείχτηκαν σήμερα με τη διεξαγωγή των δύο ημιτελικών του θεσμού.

Μεγάλος θριαμβευτής ο ΦΑΣ Νάουσα, που με τέρμα στις καθυστερήσεις του αγώνα πήρε την πρόκριση κόντρα στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ΑΣ Ειρηνούπολης, σε ένα ματς που δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει από αγώνες ανώτερου επιπέδου. Η ομάδα του Γιώργου Σγούρδα κατάφερε να αντιστρέψει τον παράγοντα έδρα, να παίξει έξυπνα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και να πάρει στο τέλος μια μεγάλη πρόκριση στον τελικό, ο οποίος θα είναι υπόθεση Νάουσας και Αλεξάνδρειας, στο γήπεδο της Βέροιας!

Το ImathiaSportsNews κάλυψε σήμερα όλο το 90λεπτο της μεγάλης αναμέτρησης και σε λίγο θα δείτε το ρεπορτάζ αλλά και βίντεο με τα γκολ του αγώνα.

Στο άλλο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας επιβεβαίωσε τον ρόλο του φαβορί και με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο πήρε την πρόκριση στον τελικό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Οι πρωταθλητές έπαιξαν όσο χρειαζόταν κόντρα στον Άτλα, που ήταν φανερό πως είχε το μυαλό του στο πρωτάθλημα και στην παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά η εικόνα της ημιτελικής φάσης :

ΑΣ Ειρηνούπολης – ΦΑΣ Νάουσα  1-2 (45′ Λαμπριανίδης / 17′ Γασπαράτος, 90+2′ Σαρηγιαννίδης)

Άτλας Ζερβοχωρίου – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας  1-4 (50′ Σιδηρόπουλος /13′-21′ Χαρισούδης, 73′ Κίτσας Σ., Μαρτσέλος)

*δείτε σε λίγο τους σκόρερς του Κυπέλλου, υπενθυμίζοντας πως ο πρώτος της σχετικής κατάταξης θα βραβευτεί από το ImathiaSportsNews στα πλαίσια του All Star Game των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Ημαθίας, αμέσως μετά το τέλος των πρωταθλημάτων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected