Super League 1

Super League – Απαλλαγή των ομάδων για στημένα, δεν υπήρχαν αποδείξεις

809b7af612c28cbdc3547b8c6c61f894_LΑπαλλάχθηκαν λόγω μη επαρκών αποδεικτικών στοιχείων οι τέσσερις ΠΑΕ που είχαν διωχθεί για την τυχόν εμπλοκή τους σε στημένους αγώνες.

Ο λόγος για την Κέρκυρα, τον Πανθρακικό, τη Βέροια και τον Εργοτέλη, εναντίον των οποίων είχε ασκηθεί πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, για εμπλοκή τους σε στημένα παιχνίδια. Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League όμως απάλλαξε τις ΠΑΕ, καθώς δεν υπήρξαν επαρκή στοιχεία ότι οι ομάδες ήταν ένοχες. Για τις υποθέσεις των Βέροιας και Εργοτέλη δημοσιεύεται και το σκεπτικό των αποφάσεων, όπου υπογραμμίζεται η έλλειψη στοιχείων.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Α) ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ : «Βάσει των αναφερομένων στην από 10/2/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένα στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 12-2-2015 και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη»:  Απαλλάσσει την πειθαρχικώς διωκόμενη ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ από την σε βάρος της αποδιδόμενη πειθαρχική κατηγορία.

Β) ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: «Βάσει των αναφερομένων στην από 4/2/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένα στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 12-2-2015 και ώρα 13:00, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη»: Απαλλάσσει την πειθαρχικώς διωκόμενη ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ από την σε βάρος της αποδιδόμενη πειθαρχική κατηγορία.

Γ) ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ: «Βάσει των αναφερομένων στην από 28/1/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένα στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 5-2-2015 και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη»: Απαλλάσσει την πειθαρχικώς διωκόμενη ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από την σε βάρος της αποδιδόμενη πειθαρχική κατηγορία.

Δ) ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: «Βάσει των αναφερομένων στην από 28/1/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένα στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 5-2-2015 και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη»: Απαλλάσσει την πειθαρχικώς διωκόμενη ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ από την σε βάρος της αποδιδόμενη πειθαρχική κατηγορία.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected