Κατηγορίες
Διάφορα

Αναλαμβάνει δράση η Νικολούλη για τον νεαρό Γιακουμάκη

3_Fotor_Collage

Αγωνιώδεις είναι οι εκκλήσεις της οικογένειας του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, προς οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι για την τύχη του παιδιού τους.

Ο Κρητικός φοιτητής που σπουδάζει στα Ιωάννινα έχει να δώσει σημεία ζωής από τις 6 Φεβρουαρίου. Παρά τις έρευνες των αστυνομικών αρχών Ιωαννίνων, που συνεχίζονται, για τον εντοπισμό του 20χρονου φοιτητή από τους Αρμένους Ρεθύμνου, κανένα ίχνος του δεν έχει βρεθεί.

Η οικογένεια, μάλιστα, έχει προσλάβει και γνωστό ιδιωτικό ντετέκτιβ των Ιωαννίνων για τις έρευνες, ενώ έχει ζητήσει τη βοήθεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Η Αγγελική Νικολούλη θα ασχοληθεί, σήμερα με την υπόθεση προσδοκώντας ότι έστω και ανώνυμα μπορεί να δοθεί κάποια πληροφορία που θα οδηγήσει στα ίχνη του Βαγγέλη. Την ίδια ώρα η τοπική αστυνομία, ανέκρινε το πρόσωπο που πρωταγωνιστούσε στα πειράγματα και την απαξίωση από τους συμφοιτητές του. Οι έρευνες ξεκίνησαν και πάλι από νωρίς σήμερα το πρωί, με την Πυροσβεστική και την ΕΜΑΚ να ελέγχουν τη λίμνη αλλά και σημεία που βρίσκονται περιμετρικά της Παμβώτιδας.

Πηγή: epirusgate.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected