Basket

Μπάσκετ – Οι ιθύνοντες αποφάσισαν πως το All Star Game δεν…χωράει!

ImageHandlerΤα απίστευτα που συμβαίνουν σήμερα στον ΕΣΑΚΕ δεν έχουν τελειωμό! Μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ για το παιχνίδι του Κυπέλλου, ήρθε και η απόφαση της κατάργησης του All Star Game για φέτος! 

Στερείται ουσιαστικά η ευκαιρία που είχαν οι φίλαθλοι του μπάσκετ να δουν στην ίδια ομάδα κορυφαίους παίκτες, με χαρακτηριστικά παραδείγματα των Σπανούλη και Διαμαντίδη αλλά και τα μεγάλα αστέρια του ελληνικού πρωταθλήματος. Επίσης χάνεται και αυτομάτως η χαρά που θα είχε δημιουργηθεί αν παρακολουθούσαμε κάτι διαφορετικό, όπως ο διαγωνισμός καρφωμάτων, τρίποντων σε μία εκδήλωση-γιορτή του ελληνικού μπάσκετ.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ ανακοινώνουν ότι παρά την μεγάλη επιθυμία τους να διοργανώσουν και την φετινή σεζόν το All Star Game, την εκδήλωση που έχει ”αγκαλιάσει” όλη η φίλαθλη Ελλάδα, κάτι τέτοιο δυστυχώς δεν είναι εφικτό να συμβεί λόγω των ασφυκτικών χρονοδιαγραμμάτων των εγχώριων και ευρωπαϊκών διοργανώσεων και των απρόοπτων αναβολών και μεταθέσεων αγώνων κατά την διάρκεια της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.  

Ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ υπόσχονται ότι το All Star Game θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν ακόμη καλύτερο για να χαρίσει χαρά και θέαμα στους Έλληνες φιλάθλους και ιδιαίτερα τους μικρούς του φίλους». 

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected