Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Ροδόπη ’87 4-1 (photos)

15-2 027Με μία ακόμη νίκη συνέχισε την καλή της πορεία η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαστικό των Παλατιτσίων. Η ομάδα του Λάζαρου Παπαδόπουλου επικράτησε άνετα με 4-1 της Ροδόπης ’87 και παραμένει σταθερά στη δεύτερη θέση της Β Εθνικής. 

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκει στις φιλοξενούμενες (3′), όταν μετά από  λάθος της άμυνας και κόντρες στην περιοχή, η μπάλα κατέληξε στη Λισγάρα αλλά στο πλασέ που δοκίμασε η μπάλα πήγε δίπλα στο δεξιό κάθετο δοκάρι της Ψωμιάδου.

Στη συνέχεια ο Αγροτικός Αστέρας ισορρόπησε και στο 17′ η πολύ καλή πάσα της Κιουτάχιαλη βρήκε την Παπαδόπουλου που έφυγε μόνη από πλαγιά θέση αλλά το δυνατό σουτ που δοκίμασε πήγε πάνω από τη συμβολή των δοκών. Στην επόμενη φάση (19′) η  Λισγάρα ξέφυγε αλλά το σουτ που δοκίμασε από πλάγια θέση πέρασε άουτ.

Στο 31′ το σκορ άνοιξε για τις “πράσινες”. Πολύ καλή επιθετική ενέργεια της Μουρατίδου που πέρασε δύο παίκτριες της Ροδόπης, μπήκε στην περιοχή αλλά στο δυνατό σουτ που επιχείρησε απέκρουσε η Σταυρακάρα και στην επαναφορά η Παπαδόπουλου πλάσαρε και έκανε το  1–0.

Στο 38′ η Ροδόπη είχε καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν μετά κόντρες στην περιοχή του Αστέρα, η Τσουκαλά γίνεται αποδέκτρια της μπάλας αλλά το πλασέ της πέρασε άουτ. Πολύ καλή ενέργεια στο 45′ για τον Αγροτικό, με την Κωσταντινίδου από πλάγια θέση να βγάζει εξαιρετική πάσα μέσα στην περιοχή για την Ντούσκα, η τελευταία πρόλαβε την Σταυρακάρα η οποία αρχικά απέκρουσε αλλά η επιθετικός των “πρασίνων” με δεύτερη προσπάθεια διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας της.

15-2 010

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πάλι με μεγάλη ευκαιρία για τη Ροδόπη όταν μετά από κόντρες στην άμυνα, η Λισγάρα βγήκε σε τετ-α-τετ αλλά απέκρουσε σωτηρία η Ψωμιάδου.

Ο αγώνας συνεχίστηκε με επιθετική πρωτοβουλία του Αγροτικού Αστέρα και στο 49′ η Ντούσκα έφυγε μόνη από το χώρο του κέντρου, πέρασε 3 – 4 παίκτριες της Ροδόπης, έκανε σέντρα στην περιοχή και η Παπαδοπούλου με πλασέ αύξησε το σκορ στο 3–0.

Στο 65′ πολύ ωραία επιθετική ενέργεια του Αστέρα, η Φείμ έβγαλε πολύ καλή πάσα στη Ντούσκα η οποία έφυγε μόνη της από πλάγια θέση, βγήκε τετ-α-τετ αλλά το πλασέ που επιχείρησε, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Η πίεση των κοριτσιών του Λάζαρου Παπαδόπουλου αυξήθηκε και στο 68′ η Παπαδοπούλου στόπαρε τη μπάλα στη μεγάλη περιοχή, αυτή με τη σειρά της έκανε σέντρα με στόχο τη Ντούσκα στη μικρή περιοχή, που έπιασε την κεφαλιά αλλά απέκρουσαν οι αμυντικοί. Στην επαναφορά η Κωνσταντινίδου πάσαρε στην Κιουτάχιαλη που ελίχθηκε έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 4–0 .

Η μείωση του σκορ ήρθε στο 85′ μετά από λάθος στο χώρο του κέντρου, κέρδισε τη μπάλα η Τερζίδου, σέντρα της τελευταίας με αποδέκτη τη Λισγάρα η οποία  αφύλαχτη με προβολή έκανε το 4–1.15-2 002

Συνθέσεις

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Λάζαρος Παπαδόπουλος): Ψωμιάδου, Στρίμπα, Ντούσκα, Παπαδοπούλου, Τσαγκαλίδου, Μουρατίδου, Κωνσταντινίδου (80′ Πιστοφίδου), Κιουτάχιαλη, Σκανδάλη, Φείμ, Κασιανίδου (34′ Δεληγιαννίδου)

ΡΟΔΟΠΗ ‘87 (Βίκυ Περιβολοπούλου): Σταυρακάρα, Ψαρίδου (λτρ. 33′ Τσουκαλά) (63′ Κακουλίδου), Λισγάρα, Πατεράκη (76′ Παπαδάκη),  Ζαχαριά, Γιαμπούρη, Τερζίδου, Λαζαρμπιτζέ, Μανέτα, Συμεωνίδη, Κατρακάζα.

περισσότερες φωτογραφίες στο agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected