Κατηγορίες
Football League

Football League – Συνεχίζει ακάθεκτη η ΑΕΚ!

de9f5879ca2ac13e4986d69b2de9923b_LΧωρίς να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή της, η ΑΕΚ έκανε τα βασικά για να φτάσει στη νίκη με 2-0 επί του Αχαρναϊκού στο ΟΑΚΑ

Σε διάστημα λίγων ημερών η ΑΕΚ καλούταν να ξεπεράσει τον ενθουσιασμό του αγώνα με τον Ολυμπιακό και να παρουσιαστεί σοβαρή απέναντι στον Αχαρναϊκό. Μπορεί η γενική εικόνα των «κιτρινόμαυρων» να μην ενθουσίασε το κοινό της ομάδας, ωστόσο το ζητούμενο που ήταν η νίκη ήρθε με τον «δικέφαλο» να επικρατεί 2-0 και να συνεχίζει την πορεία της προς την άνοδο.

Χωρίς εκπλήξεις ο Δέλλας

Δεν υπήρξαν εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα για την ΑΕΚ απέναντι στον Αχαρναϊκό. Κάτω από τα δοκάρια διατηρήθηκε ο Ανέστης ενώ στην τετράδα της άμυνας προστέθηκαν οι Κολοβέτσιος (αντί Λαμπρόπουλου) και Πεταυράκης (αντί Σοϊλέδη) με τους Μπακάκη και Τζανετόπουλο να κρατούν τη θέση τους.

Από εκεί και πέρα ως αμυντικά χαφ χρησιμοποιήθηκαν οι Ανάκογλου και Γιόχανσον με την τριάδα μπροστά τους να αποτελείται από τους Πλατέλλα, Μπαρμποσα και Μάνταλο. Στην κορυφή της επίθεσης έμεινε ο Αραβίδης.

Σε ρηχά… νερά

Η Ένωση έχοντας να επιστρέψει σε αγώνες μικρότερου επιπέδου, το ζητούμενο ήταν να διατηρήσει τη σοβαρότητά της και την ίδια διάθεση. Μπορεί οι ποδοσφαιριστές του Τραϊανού Δέλλα να είχαν τον απόλυτο έλεγχο και να δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο η αποτελεσματικότητα δεν ήταν η απαιτούμενη και έτσι το πρώτο μέρος τελείωσε με την Ένωση να προηγείται 1-0.

Ο «δικέφαλος» μπήκε δυνατά και είχε δυνατό σουτ του Μάνταλου μόλις στο 1’ με την μπάλα να πηγαίνει άουτ. Από εκεί και πέρα, υπήρξαν κάποιες μικροευκαιρίες για την Ένωση με σημαντικότερη αυτή του Πλατέλλα στο 18’.

περισσότερο ρεπορτάζ, φωτογραφίες και συνθέσεις στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected