Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Υπόθεση “αυτογκόλ” – Αν θέλει η μπάλα να πάει μέσα, θα πάει (vid)

53075faa430508d7ac3351f25d0c20a3_LΈνα ομολογουμένως επικό …αυτογκόλ από αυτά που σε κάνουν να πεις αν θέλει η μπάλα πάει στα δίκτυα με τον πλέον απίστευτο τρόπο σημειώθηκε στο «Γκέιφιλντ»  έδρα της Αρμπρόουθ.

Πρωταγωνιστής , αν μάλιστα κανείς έχει γνήσιο βρετανικό χιούμορ θα μπορούσε να τον χαρακτηρίσει και …θετικό, ο Μπεν Ρίτσαρτνς-Έβερτον.

Ο αμυντικός της της Πάρτικ Θιστλ σε αγώνα του πρωταθλήματος Νέων της Πρέμιερ Σκωτίας κόντρα στη Νταντί μετά από μπαλιά αντιπάλου έδειχνε να ελέγχει  την μπάλα και επέλεξε πιεζόμενος (όχι και έντονα ομολογουμένως) να  την επιστρέψει στον τερματοφύλακά του.  Όμως  ήταν λίαν απρόσεκτος στην επιλογή του αυτή καθώς η «στρογγυλή θεά» κάνοντας για μία ακόμα φορά  τα δικά της πήρε μία απίθανη τροχιά και  κατέληξε στο «παραθυράκι» της εστίας της ομάδας του. Ένα ομολογουμένως αλησμόνητο αυτογκόλ τόσο για τον 22χρονο «δράστη» όσο και για όλους όσοι το είδαν στο γήπεδο και θα το απολαύσουν μέσω του Youtube μετά την επιλογή της Νταντί που ήταν το μοναδικό γκολ το οποίο πανηγύρισε στο ματς (ήττα 2-1) να το ανεβάσει στο εκεί επίσημο της κανάλι.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected