Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αστέρας Βάρης – Κισσαμικός (0-1) Βασικός ο Λαζαρίδης, για 90′ ο Πασιαλής

0bb2d4215d5de184c10e9f50ee1d9553_XLΈνα γκολ του Λώττα ήταν αρκετό για την ομάδα των Ημαθιωτών Λαζαρίδη και Πασιαλή, ώστε να φύγει με σπουδαία νίκη με 1-0 από την έδρα του Αστέρα Βάρης.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 14’ μετά από ατομική προσπάθεια του Λώττα, που έφτασε τα 5 γκολ και είναι πρώτος σκόρερ του Κισσαμικού.

Οι παίκτες του Σπύρου Μπαξεβάνου είχαν αρκετές ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 61’ με τον Φωστέρη.

Το “φιλμ” του αγώνα

14’ ΓΚΟΛ: Ωραία προσπάθεια του Λώττα, που με σουτ έξω από την περιοχή σκοράρει (0-1).

21’ Κόρνερ του Φωστέρη, κεφαλιά του Μανάλη διώχνουν στη γραμμή οι αμυντικοί.

43’ Μεγάλη ευκαιρία με τον Στεφανίδη να μην μπορεί να πλασάρει μόνος με τον τερματοφύλακα, έπειτα από μπαλιά του Λώττα.

61’ ΔΟΚΑΡΙ: Φάουλ του Φωστέρη, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και προσέκρουσε στο δοκάρι.

63’ Ο Καλδέλης αποκρούει την εκτέλεση φάουλ του Λώττα.

76’ Από λάθος στην άμυνα πήρε τη μπάλα ο Μπερνιδάκης, που ανατράπηκε από τον Καλδέλη αλλά ο ρέφερι της αναμέτρησης έδωσε συνέχεια στο ματς.

83’ Νέα καλή ευκαιρία για την ομάδα μας. Από σέντρα του Ντεντάκη ο Μπερνιδάκης από κοντά δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα.

Συνθέσεις

Αστέρας Βάρης : Καλδέλης, Τσαφταρίδης, Μανδύλης, Νικολακόπουλος, Μανάλης, Ντάλλας, Φωστέρης (75′ Κάλφας), Γεωργιάδης, Κωβαίος (75′ Μάμαλος), Σωτηρόπουλος (68′ Μάγγος), Χόρτσας.

Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Σμίλτος, Τζανής, Δάρλας, Σελινιωτάκης, Φραγκουλάκης, Λώττας (80’ Μποτωνάκης), Βλάχος (67′ Ντεντάκης), Πασιαλής, Στεφανίδης (74′ Μπερνιδάκης).

*kissamikos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected