Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Ελληνικό ποδόσφαιρο – Έρχεται αναστολή πρωταθλημάτων;

ImageHandler
Ο υφυπουργός Αθλητισμού ενημερώθηκε για όλα όσα έγιναν στην επεισοδιακή συνεδρίαση της Λίγκας και την Τετάρτη και την Τετάρτη θα μεταφέρει τις αποφάσεις του στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σε τετ-α-τετ που θα έχουν οι δύο άνδρες στο Μαξίμου την Τετάρτη.

Ο Σταύρος Κοντονής είναι αποφασισμένος για αναστολή όλων των πρωταθλημάτων μέχρι να βρεθεί λύση στο θέμα της βίας και η τελική απόφαση θα παρθεί από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αφού πρώτα ακούσει τις απόψεις του στη συνέχεια αναμένεται να συνταχθεί μαζί του και να “βάλει λουκέτο”. Το θέμα αν θα αποφασιστεί η διακοπή των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων ή γενικευτεί σε όλα τα αθλήματα η αναστολή.

Το σίγουρο είναι πως η νέα κυβέρνηση θέλει να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό το χάος, κάτι βέβαια που τόνισε και ο ίδιος ο Κοντονής πριν συμβούν τα όσα τραγικά έγιναν στη Λίγκα το απόγευμα της Τρίτης. Σε μια αποστροφή του λόγου του, ο υφυπουργός αθλητισμού δήλωσε χαρακτηριστικά: “Τονίζουμε όμως, ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να παρακολουθούμε ακραίες επιθέσεις, που φτάνουν μέχρι του σημείου να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, κυρίως εις βάρος εργαζομένων, ποδοσφαιριστών και φιλάθλων, παρά το γεγονός ότι το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο και οι κανονισμοί διεξαγωγής πρωταθλημάτων εντάσσουν τη λειτουργία της αθλητικής δικαιοσύνης αποκλειστικά στο πλαίσιο των διοργανωτριών αρχών για όσα διαδραματίζονται επί μονίμου βάσεως στους αθλητικούς χώρους πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τους αγώνες”.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected