Ακαδημίες Ημαθίας

Ακαδημία & Σχολή Ποδοσφαίρου Μακεδόνα – Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου (21-22/2)

10660366_861378057207815_9162379273787752992_nΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 2005-ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ 6-1

Κακή εμφάνιση και δίκαιη ήττα για τους Νέους. Το γκολ για τον Μακεδόνα ο Μουρατίδης Τ. 

Σύνθεση Μακεδόνα: ΜΑΥΡΙΔΗΣ, ΔΡΟΣΟΣ, ΠΕΓΙΟΣ ΕΛ., ΛΟΥΚΑ, ΠΕΓΙΟΣ ΒΑΣ., ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΜΠΑΤΣΙΟΣ, ΚΑΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΙΟΛΙΟΣ, ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΦΡ., ΛΕΚΑΙ ΧΡ. 

ΠΑΙΔΙΚΟ

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ 1-1

Παρά τις πολλές ελλείψεις (ΦΟΥΡΚΙΩΤΗΣ,ΤΣΙΡΟΣ,ΛΥΜΟΥΣΗΣ ΝΕΚ.,ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ,ΛΥΜΟΥΣΗΣ ΧΡ.,ΔΟΥΙΤΣΗΣ,ΒΙΛΑΝΑΚΗΣ),οι παίκτες του Μακεδόνα πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και έφεραν ισοπαλία με τους Κανονιέρηδες 1-1. Προηγήθηκε ο Μακεδόνας με γκολ του Φιλιππίδη,αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο τέλος του αγώνα.

Σύνθεση Μακεδόνα: ΤΟΤΣΚΑΣ, ΕΚΑΤΟ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΔΗΣ, ΛΕΚΑ, ΜΑΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΑΚΑΛΗΣ, ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ, ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ.,ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ.

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ 3-4

Μετά από μεγάλη εμφάνιση οι προπαίδες του Μακεδόνα πέτυχαν σπουδαία νίκη επί του πρωτοπόρου Κένταυρου με 3-4. Τα γκολ πέτυχαν οι ΒΑΣΙΛΤΣΗΣ (3) και ΒΙΛΑΝΑΚΗΣ (1). Ήταν η πιο μεγάλη νίκη του Μακεδόνα στο φετινό πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης. 

Σύνθεση Μακεδόνα: ΣΤΑΝΚΙΔΗΣ, ΚΟΚΤΣΙΔΗΣ, ΓΡΑΤΣΙΑΝΟΣ, ΑΛΙΜΕΤΑ, ΒΙΛΑΝΑΚΗΣ, ΚΑΜΑΡΙΩΤΗΣ, ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΓΚΑΖΕΛΗΣ, ΒΑΣΙΛΤΣΗΣ. Στο Β΄ ημίχρονο έπαιξε και ο ΣΙΑΦΑΡΙΚΑΣ.

ΤΖΟΥΝΙΟΡ

ΕΡΜΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ 5-1

Καλός στο Α΄ ημίχρονο ο Μακεδόνας έχανε με 1-0 και μπορούσε να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Οι αλλαγές στο Β΄ ημίχρονο και η αδράνεια όλων των παικτών, είχε σαν αποτέλεσμα να δεχτεί ο Μακεδόνας σε 5΄ τρία γκολ. Το γκολ του Μακεδόνα πέτυχε ο Κωστόπουλος.

Σύνθεση Μακεδόνα: ΣΙΑΚΑΒΑΡΑΣ, ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΑΛ., ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΑΝ., ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ, ΤΟΤΣΚΑΣ, ΛΕΚΑ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ. Έπαιξαν και οι ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ, ΕΚΑΤΟ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected