Κατηγορίες
Super League 1

Υφυπουργός Αθλητισμού – Ανοιχτό “παράθυρο” για τα μικρότερα πρωταθλήματα

kontonis4Η επ’ αόριστον αναβολή των πρωταθλημάτων που άφησε να εννοηθεί ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, μετά τη σύσκεψη με τους φορείς του ποδοσφαίρου, ίσως τελικά δεν αφορά όλο το ποδόσφαιρο.

Το σίγουρο είναι πως η δράση στη Super League θα «παγώσει» για τις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες, αλλά ίσως η αναβολή αυτή δεν ισχύσει για τη Football League, τη Γ’ Εθνική και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ο Κοντονής ζήτησε από όλους να κάνουν μια σειρά από κινήσεις, όπως την ενεργοποίηση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, αλλά και τη διάλυση των συνδέσμων οργανωμένων οπαδών. Αυτά τα μέτρα αφορούν κυρίως τη Super League και όχι τόσο τις άλλες κατηγορίες. Φυσικά, τα περιστατικά βίας σημειώνονται παντού, ωστόσο άμεσα μέτρα μπορούν να ληφθούν, όπου υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές.

Ετσι, δεν αποκλείεται στην ανακοίνωση για την αναβολή που θα κάνει ο Σταύρος Κοντονής, μετά τη συνάντηση που θα έχει στις 18:00 με τον Αλέξη Τσίπρα, να διευκρινίσει, πως η δράση στη Football League, τη Γ’ Εθνική, αλλά και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα θα συνεχιστεί κανονικά.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected