Κατηγορίες
Football League

Κύριε Κοντονή λάβετε υπόψιν και αυτές τις φωτό…

28b5ed7158a380fb4dfead8772b8aaaf_LΑπίστευτες εικόνες πριν από την έναρξη του αγώνα Λαμία – Αναγέννηση Καρδίτσας για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Ένα αρκετά δυνατό ματς περίμεναν να δουν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Λαμίας, ωστόσο αρκετή ώρα πριν από τη σέντρα είδαν… μπόλικο ξύλο ανάμεσα στους οπαδούς της Αναγέννησης Καρδίτσας και των αστυνομικών δυνάμεων! Σύμφωνα με όσα αναφέρει η πλευρά των γηπεδούχων, στην έδρα τους βρέθηκαν περίπου 50 οπαδοί των φιλοξενούμενων οι οποίοι είχαν έντονη σύγκρουση με τις δυνάμεις της αστυνομίας.

Όπως υποστηρίζουν μαρτυρίες από την πλευρά της Λαμίας, ένας οπαδός της Αναγέννησης Καρδίτσας πέταξε ένα κάθισμα το οποίο χτύπησε αστυνομικό κι αυτό ήταν η αφορμή για να αρχίσει ανελέητο ξύλο στις κερκίδες. Για αρκετή ώρα υπήρξε πολύ μεγάλη ένταση, η οποία εκτονώθηκε λίγα λεπτά πριν από τη σέντρα. Προφανώς, όσα γίνονται στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και η αναβολή των πρωταθλημάτων που έχει εξαγγείλει ο κ. Κοντονής δεν… άγγιξαν κάποιους που συνέχισαν να κάνουν το κομμάτι τους στα γήπεδα, παίζοντας ξύλο με αντιπάλους αστυνομικούς ή οπαδούς άλλων ομάδων!

Δείτε τις φοβερές φωτογραφίες στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected