Κατηγορίες
Διαιτησία - Ποδόσφαιρο

Κύπρος – Νέο επεισόδιο στο σίριαλ, βόμβα σε αυτοκίνητο διαιτητή!

416FFA469F4CEF75E45B362C26813934Έκρηξη βόμβας τύπου υδροσωλήνα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/02) σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας διαιτητή στην Αραδίππου με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές στο όχημα και άλλες ζημιές σε διπλανά σπίτια.

Πρόκειται για το αμάξι της συζύγου του διαιτητή, Βασίλη Δημητρίου, ο οποίος διαιτητεύει ποδοσφαιρικούς αγώνες 1ης κατηγορίας στο πρωτάθλημα της Κύπρου.

Το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του διαιτητή στην Αραδίππου και από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο όχημα και άλλες ζημιές σε διπλανό σπίτι με την Αστυνομία αποδίδει την έκρηξη στην επαγγελματική δραστηριότητα του 38χρονου.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας, ενώ θραύσματα του εκρηκτικού μηχανισμού εκτινάχθηκαν σε διπλανή οικία με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε ένα από τα τζάμια. Ζημιές προκλήθηκαν επίσης στο σαλόνι διπλανού σπιτιού.

Στο σημείο μετέβησαν οι υπεύθυνοι του ΤΑΕ Λάρνακας και Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου. Ανδρες της Αστυνομίας απέκλεισαν την περιοχή, η οποία φρουρείται και σήμερα (27/02) αναμένεται να επισκεφθεί τη σκηνή Πυροτεχνουργός της Δύναμης για περαιτέρω έρευνες και εξετάσεις.

ΚΟΠ: ”Η αστυνομία να προστατέψει το άθλημα”

Η κυπριακή ομοσπονδία ποδοσφαίρου μέσω ανακοίνωσης, καταδίκασε την βομβιστική επίθεση σε βάρος του κ.Δημητρίου.

Περισσότερο ρεπορτάζ ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected