B ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας – Το pregame των δύο ομίλων της Α2 (20η και 19η αγωνιστική αντίστοιχα)

pregame111111111

Α2 Ερασιτεχνική (1ος όμιλος)

20η αγωνιστική

Πρώτη μέρα του Μάρτη η αυριανή και το πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής μπαίνει πλέον στην τελική του ευθεία.

Ο 1ος όμιλος κορυφώνει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου και η αυριανή 20η αγωνιστική περιλαμβάνει πολύ καθοριστικά ματς για τη συνέχεια αλλά και ένα ντέρμπι κορυφής που ίσως κρίνει πολλά…

Ο λόγος για την αναμέτρηση στο Δημοτικό Γήπεδο Αράχου, όπου η τοπική Ποντιακή Νεολαία υποδέχεται τον Νησαϊκό, ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που παλεύουν ισάξια για την άνοδο και τις χωρίζει μόλις ένας βαθμός. Ελαφρύτερο προβάδισμα λόγω έδρας έχει ομολογουμένως η ομάδα του Χρυσόστομου Σκεντερίδη, που έχει την ευκαιρία να προσπεράσει τον αυριανό του αντίπαλο, ενώ σε κάθε άλλη περίπτωση η ομάδα του Νησίου αποκτά σημαντικό αβαντάζ ενόψει των έξι επόμενων αγωνιστικών μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου με τον Νησαϊκό θα καλύφθεί ΖΩΝΤΑΝΑ από το ImathiaSportsNews, παράλληλα με το live της Γ Εθνικής που ξεκινά μισή ώρα νωρίτερα, στις 15.00μμ. Παράλληλα, θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση από τα ματς της 20ης αγωνιστικής και ειδικότερα για τις ομάδες που εμπλέκονται στα σενάρια ανόδου και υποβιβασμού.

Η πρωτοπόρος ΑΕ Αλεξάνδρειας επιστρέφει στη δράση μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής και μεταβαίνει στο Δημοτικό Γήπεδο Μέσης, για να αντιμετωπίσει τον Νηρέα Βέροιας. Ωστόσο οι βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, έχουν μετατρέψει τον αγωνιστικό χώρο σε πραγματικό βούρκο και ο διαιτητής θα είναι αυτός που θα κρίνει αν μπορεί να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη συνάντηση.

Η Ακαδημία Βέροιας υποδέχεται στο ΔΑΚ Βικέλας τον Αλιάκμων Νησελίου και έχει την ευκαιρία να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, εντούτοις χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή απέναντι στο συγκρότημα του Δημήτρη Κοτταρίδη, το οποίο παρά την έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου (οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ουσιαστικά παραμείνει στην κατηγορία), παλεύουν όλα τα παιχνίδια και σκοράρουν μάλιστα με χαρακτηριστική ευκολία.

Όσον αφορά τις ομάδες που μάχονται για την παραμονή, ο Εθνικός υποδέχεται στη Ραχιά τον Μακεδονικό Πλατάνου και θέλει τη νίκη ώστε να διατηρήσει (ή και να αυξήσει) τη διαφορά από τον Αχιλλέα Νεοκάστρου, που την ίδια ώρα υποδέχεται τη Δόξα Λιανοβεργίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 15.30 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Νηρέας Βέροιας (11) – ΑΕ Αλεξάνδρειας (1)  [0-5]

Eθνικός Ράχης (12) – Μακεδονικός Πλατάνου (7)  [1-5]

Ακαδημία Βέροιας (2) – Αλιάκμων Νησελίου (9)  [1-1]

Θύελλα Σταυρού (8) – Άρης Παλαιοχωρίου (6)  [1-2]

Αχιλλέας Νεοκάστρου (13) – Δόξα Λιανοβεργίου (5)  [1-5]

Ποντιακή Νεολαία Αράχου (4) – Νησαϊκός (3)  [1-3]

Ρεπό : ΠΑΟ Παλατίτσια (10)

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα του 1ου ομίλου


Α2 Ερασιτεχνική (2ος όμιλος)

19η αγωνιστική

Μοναδική εκκρεμότητα για τον δεύτερο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, αυτή της ομάδας που θα υποβιβαστεί στη Β Ερασιτεχνική.

Απόλλων Λυκογιάννης και Νέα Γενεά Νικομήδειας κατά κύριο λόγο και ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου κυρίως μαθηματικά, εμπλέκονται στα σενάρια παραμονής στην κατηγορία και η αυριανή 19η αγωνιστική είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και για τις τρεις ομάδες.

Οι “πράσινοι” του Σάκη Παπαδίνα υποδέχονται στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Γεωργίου την αδιάφορη βαθμολογικά Ακαδημία Μακροχωρίου και έχουν την ευκαιρία να πάρουν τρεις πολύτιμους βαθμούς και να κάνουν το πιο σημαντικό ίσως βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Κρίσιμο παιχνίδι και για τον Απόλλων Λυκογιάννης, που θέλει πάση θυσία τους βαθμούς κόντρα στον ΑΟ Μαρίνας, με τους φιλοξενούμενους να έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή.

Την ίδια ώρα, η Νέα Γενεά αγωνίζεται εντός έδρας κόντρα στον ΓΑΣ Κοπανού, ο οποίος θέλει μόλις έναν βαθμό στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια για να κερδίσει και μαθηματικά την άνοδο του στην Α1 Ερασιτεχνική.

Στα άλλα ματς αναμένονται γκολ και θέαμα καθώς το βαθμολογικό κίνητρο εκλείπει.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 10.30 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Απόλλων Λυκογιάννης (11) – ΑΟ Μαρίνας (8)  [2-0]

Δόξα Νάουσας (6) – Κεραυνός Επισκοπής (1)  [0-6]

 Θύελλα Στενημάχου (4) – ΑΕΠ Βέροιας (7)  [0-3]

 Νέα Γενεά Νικομήδειας (12) – ΓΑΣ Κοπανού (2)  [0-5]

 Απόλλων Αγίου Γεωργίου (10) – Ακαδημία Μακροχωρίου (9)  [4-0]

Ολυμπιακός Νάουσας (5) – Ελπίδα Μονοσπίτων (3)  [1-1]

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα του 2ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected