Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Μεντεκας Καλαμαριάς 1-0 (photos)

1-3 010Μεγάλη νίκη για τη γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, που τη διατηρεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και σε δύο εβδομάδες ταξιδεύει στα Τρίκαλα όπου εκεί (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) θα κριθεί η άνοδος.

Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ καλά για τα κορίτσια του Λάζαρου Παπαδόπουλου και μόλις στο 8′ το δυνατό σουτ της Κιουτάχιαλη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας. Στο επόμενο λεπτό γέμισμα της Κωνσταντινίδου από πλάγια θέση, στην απόκρουση των αμυντικών η μπάλα χτύπησε και πάλι στο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.

Στο 24′ επιθετική ενέργεια με τη Μουρατίδου που πέρασε 2–3 αντιπάλους, πάσαρε στη Ντούσκα αλλά το δυνατό σουτ της τελευταίας πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 28′ δεύτερο δυνατό σουτ της Κιουτάχιαλη έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι της Κλεπουσνιώτου και στην επαναφορά η Παπαδόπουλου πλάσαρε στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής υπέδειξε οφσάιντ.

Μονόλογος του Αστέρα στην επίθεση και στο 30′ δυνατό σουτ της Μουρατίδου μέσα από την περιοχή,  απέκρουσε σωτήρια η Κλεπουσνιώτου. Ο Αγροτικός συνέχισε επιθετικά στο στο 32′ η Μουρατίδου επιχείρησε σέντρα σουτ μπλόκαρε όμως η Κλεπουσνιώτου.

1-3 003

Οι “πράσινες” είχαν και τρίτο δοκάρι στο 34′ μετά από δυνατό σουτ της Παπαδοπούλου, με τη βοήθεια και τις αντιπάλου τερματοφύλακα που βρήκε τη μπάλα με τα ακροδάχτυλα.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αλλά η επιθετική λειτουργία του Αγροτικού Αστέρα δεν σταμάτησε και στο 47′ δυνατό σουτ της Ντούσκα, έξω από την περιοχή, κατέληξε στην αγκαλιά της Κλεπουσνιώτου. Στο 62′ δυνατό σουτ της Μουρατίδου, έξω από την περιοχή απέκρουσε σωτήρια η Κλεπουσνιώτου.

Η υπεροχή του Αστέρα καρποφόρησε τελικά στο 83′ όταν το δυνατό σουτ της Κωσταντινίδου από διαγώνια θέση αριστερά κατέληξε στα δίχτυα, “λυτρώνοντας” την ομάδα του Λάζαρου Παπαδόπουλου που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο.

1-3 034

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Ψωμιάδου, Στρίμπα, Ντούσκα, Παπαδοπούλου, Τσαγκαλίδου, Μουρατίδου, Κωνσταντινίδου, Κιουτάχιαλη, Δεληγιαννίδου, Φείμ, Κασιανίδου (89′ Πιστοφίδου)

Μέντεκας Καλαμαριάς : Κλεπουσνιώτου,  Τσαραμανίδου, Ιγνατίου,  Μαχλά, Τσακάκου, Στόγιου (88′ Αθανασιάδου), Γεωργαντζή, Λαζαρίδου, (84′ Ναλμπάντη), Κανάνι, Κυριακοπούλου, Ευστράτιου.

*φωτ. από agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected