Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

Οικογενειακά Επιδόματα – Δέκα μέρες πίσω λόγω ταμειακής αδυναμίας!

F069D9DFE4A00E86F2CD182FE627E08D

Τα πρώτα σηµάδια ταµειακής αδυναµίας του ελληνικού δηµοσίου στην έγκαιρη αποπληρωµή υποχρεώσεων δικαιούχων καταγράφονται στον ΟΓΑ, µε την επιβεβαίωση να έρχεται από την καθυστέρηση κατά 10 ηµέρες στην καταβολή των οικογενειακών επιδοµάτων.

Από την πλευρά του ο διοικητής του οργανισµού Ξενοφών Βεργίνης, σε µια προσπάθεια να καθησυχάσει τους δικαιούχους διαβεβαιώνει ότι «το αργότερο µέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου θα γίνει η καταβολή των οικογενειακών επιδοµάτων  του πρώτου  τριµήνου του 2015 ποσού 130 εκατ. ευρώ», αντί της 6ης Απριλίου, που είχε ανακοινώσει µια µέρα νωρίτερα και ότι η καθυστέρηση οφείλεται σε εσωτερικό διακανονισµό.

Βέβαια, είχε προηγηθεί ο γενικός γραµµατέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργος Ρωµανιάς, ο οποίος δήλωνε ότι η καθυστέρηση στην καταβολή των οικογενειακών επιδοµάτων, δεν οφείλεται σε οικονοµικό λόγο αλλά σε τεχνικό. Σηµειώνεται ότι την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου η  αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής  Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, έδωσε εντολή, προκειµένου –όπως δήλωσε- «οι περίπου 700.000 δικαιούχοι φέτος να πληρωθούν νωρίτερα από την προηγούµενη χρονιά».

Την ίδια στιγµή, πάντως, αναβλήθηκε και η καταβολή των υπολοίπων οικογενειακών επιδοµάτων του 2014, η οποία είχε αρχικά προγραµµατιστεί για το χρονικό διάστηµα 26 -27 Φεβρουαρίου, µε εντολή για πληρωµή το αργότερο ως τις 10 Μαρτίου 2015.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected