Γ Εθνική / Τοπικά

ΠΑΟ Κρουσώνα – Κισσαμικός (0-2) Βασικός ο Λαζαρίδης, για 72′ ο Πασιαλής

99b262cbe486d2d63784c37b0d4354d9_XLΤη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη της, και πέμπτη στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος, πανηγύρισε στον Κρουσώνα η ομάδα μας, με 2-0 επί του τοπικού ΠΑΟΚ.

Μετά από αυτή τη νίκη και τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής ο Κισσαμικός αύξησε τη διαφορά του από τη δεύτερη θέση στους 5 βαθμούς.

Το παιχνίδι, που διεξήχθη στη μεγαλύτερη διάρκειά του υπό βροχή, δεν είχε αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο 43′ ο Μπερνιδάκης εκμεταλλεύτηκε λάθος στην αντίπαλη άμυνα και με σουτ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Κισσαμικού.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (47′) από εκτέλεση κόρνερ του Λώττα ο Γκαλίτσιος στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και με αυτό τον τρόπο διαμορφώθηκε το τελικό 0-2..

Κίτρινες κάρτες: Πασιαλής (40′), Σελινιωτάκης (58′), Χαρίσης (74′), Ντεντάκης (90′)

Συνθέσεις

ΠΑΟ Κρουσώνα (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κόλλιας, Μασέλης, Χαρίσης, Γκαλίτσιος, Ταβλαδωράκης, Φυσαράκης, Μπάτσι (67′ Πουλάκης), Μαυρομάτης, Τριανταφύλλου, Κρίτσας (53′ Σκουτέλης), Βαρούχας (77′ Στρατηγάκης).

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Σμίλτος, Τζανής, Δάρλας (70′ Βιδάλης), Σελινιωτάκης, Φραγκουλάκης, Λώττας, Τσικουδάκης, Πασιαλής (72′ Ντεντάκης), Μπερνιδάκης (77′ Στεφανίδης).

*kissamikos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected