Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Νησαϊκός 4-0 (photos)

8Σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο του Αράχου για την 20η αγωνιστική της Α2 ερασιτεχνικής, η τοπική ομάδα επικράτησε του Νησαικού με 4-0 και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μόλις έναν βαθμό από την προνομιούχο 2η θέση.

Το παιχνίδι έγινε σε ένα γνώριμο φέτος και για τις δυο ομάδες κακό αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές έδειξαν πάθος για την νίκη. Ο προπονητής του Αράχου Χρυσόστομος Σκεντερίδης είχε διαθέσιμα όλα του τα “όπλα”, με μοναδικό πρόβλημα την απουσία του Κολουμπριτσίδη ενώ ο ομόλογος του στον Νησαϊκό, Γιώργος Πατρίκας είχε στο απουσιολόγιο του βασικούς παίκτες και εκ των πραγμάτων χρησιμοποίησε νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι έδειξαν θέληση και άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αναστασόπουλο στο 5΄ να εκτελεί ψιλοκρεμαστά φάουλ και την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κασάπη. Κάπου εκεί ξεκίνησε η αντεπίθεση του Αράχου.

Στο 8΄ σουτ του Μελισσίδη πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Συμσερή ενώ στο 11΄ μετά από πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ του Δερμιτζόγλου ο πορτιέρο του Νησαικού πραγματοποιώντας μεγάλη απόκρουση αποσόβησε την παραβίαση της εστίας του.

Ακολούθησε στο 17΄ η εκτέλεση φάουλ από τον Δερμιτζόγλου με τον Μελεσίδη να πιάνει ανάποδη κεφαλιά και τον Κελεσίδη να βγαζει επάνω στην γραμμή. Στο 20’ η πίεση του ΠΟΝΑ απέδωσε καρπούς με τον Μελέτη Μερόκη να ανατρέπεται από τον Συμσερή και να κερδίζει πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Δερμιτζόγλου κάνοντας το 1-0 .

Στο 27΄ λίγο έλειψε να γίνει το 1-1 με τον Αναστασόπουλο από τον οποίον για άλλη μια φορά ξεκινούσαν όλες οι φάσεις, να εκτελεί φάουλ με τον Κασάπη να χάνει τον έλεγχο, την μπάλα να προσκρούει στο δοκάρι και να καταλήγει σε κόρνερ.

13

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα έκλεινε στο 1-0 ένα “καυτό” τρίλεπτο για τον ΠΟΝΑ, ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0. Αρχικά ο Ιωαννιδης στο 42΄ με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0 και στο 44’ ο Μελισσίδης με δυνατό σουτ και έπειτα από ασίστ του Μελέτη Μερόκη, έκανε το 3-0.

Το δεύτερο μέρος είχε πιο πολύ διαδικαστικό χαρακτήρα, με τις δυο ομάδες να παίζουν κυρίως στον χώρο του κέντρου. Στον 50΄ ο σπεσιαλίστας Αναστασόπουλος εκτέλεσε φάουλ με τον Κασάπη να βγάζει με υπερένταση. Στο 66’ έγινε το 4-0 με τον Δερμιτζόγλου να εκτελεί κόρνερ τον Μερόκη να πιάνει το σουτ την μπάλα να κολλάει στην λάσπη και τον Λεωνίδη από κοντά να πετυχαίνει το τέρμα.

Στο 83΄ καταγράφηκε η τελευταία φάση του αγώνα με τον πολυτιμότερο παίχτη του ματς Μελέτη Μερόκη να στέλνει την μπάλα με κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια τον τερματοφύλακα του Νησαικού να μπλοκάρει.

Συνοψίζοντας ο Άραχος παρουσίασε μια ομάδα με ομοιογένεια και πολύ καλή τεχνική κατάρτιση πετυχαίνοντας μια σπουδαία νίκη απέναντι στον Νησαικό και στις τελευταίες αγωνιστικές θα τα δώσει όλα για την άνοδο Όσο για τον Νησαϊκό κρατάει μόνο τα θετικά από αυτό το παιχνίδι και σίγουρα με τους νέους παίκτες που διαθέτει αφήνει υποσχέσεις για την συνέχεια και το μέλλον.

Συνθέσεις

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Κασάπης, Μερόκης Μ., Δερμιτζόγλου (85’ Παπαθεοδωρόπουλος), Κάκογλου, Ιωαννίδης, Τσακίρης (57’ Παραλίκης), Γελαδάρης, Μελεσίδης, Λεωνίδης, Μπαράκης, Μερόκης Α. (74’ ΚαΪρακλίδης)

Νησαϊκός : Συμσερής, Κούκλας Π., Παπαδόπουλος Απ. (46’ Μοσχόβης),Τάκος (70’ Καμπούρης), Γεωργόπουλος, Κελεσίδης, Κούκλας Ν. (76’ Παπαγιαννόπουλος), Κουρμουλάκης, Μητσιώτης, Αναστασόπουλος, Παπαδόπουλος Αντ.

*Βάλτος Boys

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected