Football League - Κύπελλο Ελλάδος

Έσπασε κι άλλο ρεκόρ… Τρεις προπονητές σε πέντε ματς Κυπέλλου!

ImageHandlerΠιθανώς να μην έχει προηγούμενο αυτό που έχει συμβεί με τους «μπλε» τη φετινή χρονιά.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος ήρθε, έφυγε, ακολούθησε ο Σταύρος Παπανδρέου, τον διαδέχτηκε ως υπηρεσιακός ο Μάρκος Στεφανίδης, επέστρεψε ο Παπαδόπουλος, αλλά… ξαναέφυγε, με τον Τίμο Καβακά να είναι ο νέος προπονητής. 

Σήμερα οι Κρητικοί δίνουν… ραντεβού με την ιστορία τους, ψάχνοντας την παρθενική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου στη «Ριζούπολη», στον επαναληπτικό του 1-1 κόντρα στον Απόλλων κι ο άλλοτε τεχνικός του συντοπίτη Πλατανιά θα είναι ο τρίτος διαφορετικός προπονητής σε πέντε συνεχόμενα ματς Κυπέλλου!  Πιο συγκεκριμένα στο επικό 2-2 του ΑΟΧ με τον Παναθηναϊκό που χάρισε την πρόκριση στους «16» κάθισε στον πάγκο της ομάδας ο Στεφανίδης κάνοντας μάλιστα το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής. Ο ίδιος ήταν και στο πρώτο ματς με τον ΠΑΣ (1-2) στα Χανιά όπου ηττήθηκαν οι Κρητικοί, αλλά στον επαναληπτικό πήγαν με τον Σούλη Παπαδόπουλο, που στον πρώτο του αγώνα μετά την επιστροφή του οι «μπλε» πανηγύρισαν ένα ιστορικό διπλό. 

Ο έμπειρος τεχνικός βρισκόταν στον πάγκο του ΑΟΧ και στο 1-1 της πρώτης αναμέτρησης με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», αλλά σήμερα στο τιμόνι του θα βρίσκεται ο Καβακάς! 

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected