Κατηγορίες
Γενικά

Cafe “Draw” – Βέροια VS Εργοτέλης στις 15.00!

Στην Ημαθία ανοίγει η αυλαία της 27ης αγωνιστικής με την Βέροια να υποδέχεται τον Εργοτέλη (15.00, Cafe Draw, Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα) και τους Κρητικούς να είναι εκείνοι που έχουν τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Η «Βασίλισσα του Βορρά» παρουσιάζει μία κάμψη στην απόδοσή της και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, ωστόσο αυτός που θέλει περισσότερο ένα θετικό αποτέλεσμα και ειδικότερα τη νίκη είναι ο Εργοτέλης που βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Χωρίς τον Μπεν

Ο Χοσέ Γκρανέρο, επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τον Μοχάμεντ Μπεν. Εκτος αποστολής έμειναν, ο τραυματίας Μπατιόν και ο τιμωρημένος Μαραγκός. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Μπαλάφας, Καλτσάς και Βάσκες που εξέτισαν την ποινή τους, αλλά και ο Καλί, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά, η αποστολή: Καντιμοίρης, Tζινάρ, Όστοϊτς, Ραούλ Μπράβο, Καλί, Βέρτζος, Νέτο, Μπαλάφας, Βεργώνης, Βάσκες, Τάτος, Καμπαγιέρο, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Καλτσάς, Μπαργκάν, Ναζλίδης, Κάμπορα.

Με προβλήματα στην Βέροια

Πολλά είναι τα προβλήματα για τον Γιάννη Ταουσιάνη ενόψει της αναμέτρησης του Εργοτέλη με τη Βέροια στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Οι Γιοβάνοβιτς και Λεονάρντο έμειναν εκτός αποστολής καθώς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ νέα απουσία είναι αυτή του Μπουρσέλη που ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Ο Γιουσούφ υποβλήθηκε σε ανάταξη του κατάγματος στο ζυγωματικό και θα απουσιάσει, ενώ λόγω καρτών εκτός είναι οι Λυκογιάννης και Μπόε – Καν.

Η 18μελής αποστολή αποτελείται από τους: Σαράνοφ, Καβουσάκη, Πίτσο, Φίντελεφ, Λουβιόν, Τζανακάκη, Ρέντζα, Γκορκς, Καζναφέρη, Κοζορώνη, Γκέντσογλου, Χουλά, Καλέ, Χαντί, Μπρούνο, Ολαϊτάν, Τζίλας και Σολάρι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected