Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Αστέρας…λαμπρός στην Τρίπολη (video+photos)

3cb910ec748a750ac7901d9c361ed8f0_LΜε το 13ο γκολ του Μπαράλες στη σεζόν, ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο και εδραιώθηκε στην πεντάδα της… Ευρώπης.

Σε ένα από τα πιο κομβικά ματς της χρονιάς, ο Αστέρας με τον μόνιμο σκόρερ του κατάφερε να «λυγίσει» τον Ατρόμητο και να πάρει σημαντική νίκη (1-0) η οποία τον εδραίωσε στην 4η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Οι Αρκάδες υποχρέωσαν τους Περιστεριώτες στην πρώτη τους ήττα στην… εποχή Νιόπλια, με τον Ατρόμητο να μην έχει την καλή εικόνα των τελευταίων αγωνιστικών και δίκαια να φεύγει με άδεια χέρια από την Τρίπολη.

Με αυτή του τη νίκη ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε στους 47 βαθμούς, όντας 4ος πάνω από τον Παναιτωλικό που έχει 52, ενώ ο Ατρόμητος έμεινε στους 37 (περιμένοντας και την απόφαση για το ματς με τον ΟΦΗ), όντας 7ος με ΠΑΣ Γιάννινα και Skoda Ξάνθη που ισοβαθμούν μαζί του να έχουν ματς λιγότερο, τους Ηπειρώτες να πηγαίνουν δεδομένα στους 40 αφού το πρόγραμμα τους ήθελε αντιμέτωπους με τη Νίκη Βόλου και τους Ακρίτες να παίζουν στην έδρα του ΟΦΗ την Κυριακή.

Άλλος Ατρόμητος…

Αν και μπήκε αρκετά δυνατά στο ματς κι έδειξε πως θα δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, που είχε αρχίσει να κάνει από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα ο Νίκος Νιόπλιας, ο Ατρόμητος εμφάνισε μέτριο πρόσωπο στο μεγαλύτερο μέρος του ματς στην Τρίπολη. Ο Αστέρας, από την πλευρά του, χωρίς να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα ήταν πιο ουσιαστικός. Από το 20λεπτο κι έπειτα οι Αρκάδες είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες, απείλησαν την εστία του Γκορμπούνοφ με τον Μπαράλες και τον Πάρα κι εν τέλει ο πρώτος ήταν αυτός που τους έδωσε και το προβάδισμα.

περισσότερο ρεπορτάζ, φωτογραφίες και στιγμιότυπα στο onsports.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected