Κατηγορίες
Super League 1

Super League – “Μοναξιές” στα τρία γήπεδα σήμερα, αλλά με πολύ ενδιαφέρον!

4420a87ab158116785aaaa28809507ab_XLΗ Σούπερ Λίγκα επιστρέφει στα Σαββατοκύριακά μας μετά την αναβολή της προηγούμενης εβδομάδας. Μπορεί –όπως αποφάσισε ο υφυπουργός- να μην υπάρχουν οπαδοί στα γήπεδα, αλλά αυτό δεν αφαιρεί τελείως το ενδιαφέρον από τις αναμετρήσεις που συμπεριλαμβάνονται στο σημερινό πρόγραμμα.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Κομοτηνή απέναντι στον μαχητικό Πανθρακικό. Οι ερυθρόλευκοι έχουν πίεση στους ώμους τους μετά την ομιλία του προέδρου της ομάδας στην οποία τους ζήτησε το νταμπλ και την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις.

Θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν τη διαφορά των έξι πόντων από τον Παναθηναϊκό –μετά και την αφαίρεση βαθμών-, και πλέον έχουν πάρει ανάσες.

Ωστόσο η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου θα δυσκολέψει τις προσπάθειές τους, με το ενδεχόμενο αναβολής του ματς λόγω των κακών καιρικών συνθηκών να είναι πάντα υπαρκτό

Νωρίτερα ο Ατρόμητος κοντράρεται στην Τρίπολη. Ανεβασμένοι οι περιστεριώτες με τον Νιόπλια –πλέον- στον πάγκο τους θέλουν άλλο ένα καλό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνουν να μπουν στα πλέι-οφ. Ο Αστέρας Τρίπολης όμως στο γήπεδό του δεν είναι εύκολος αντίπαλος.

Το σημερινό πρόγραμμα το ανοίγει το παιχνίδι της Κέρκυρας με τον ΟΦΗ, ο οποίος καταβάλει τεράστια προσπάθεια να μείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας

Σάββατο, 07 Μαρτίου
Βέροια – Εργοτέλης (15:00)
Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος (17:15)
Πανθρακικός – Ολυμπιακός (19:30)

Κυριακή, 08 Μαρτίου
Καλλονή – Πανιώνιος (15:00)
Νίκη Βόλου – ΠΑΣ Γιάννινα (3-0 αα.)
Παναιτωλικός – Κέρκυρα (17:15)
ΟΦΗ – SKODA Ξάνθη (17:15)
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (19:30)

Δευτέρα, 09 Μαρτίου
Πλατανιάς – Λεβαδειακός (19:30)

Η επόμενη (28η) αγωνιστική

Κέρκυρα – ΟΦΗ
Ατρόμητος – Πανθρακικός
Εργοτέλης – Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός – SKODA Ξάνθη
Πανιώνιος – Πλατανιάς
Λεβαδειακός – Νίκη Βόλου
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός
ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης
Καλλονή – Βέροια

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected