Διάφορα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟΝ – Ένα στολίδι για κάθε κοινωνική εκδήλωση στην Ημαθία! (photos)

noula

Το ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟΝ στο 2ο χλμ. Αλεξάνδρειας – Χαλκηδόνας είναι ένας επαγγελματικός χώρος δεξιώσεων και κοινωνικών εκδηλώσεων που έχει κατακτήσει από το ξεκίνημά του όχι μόνο την περιοχή της Ημαθίας αλλά της Κεντρικής Μακεδονίας γενικότερα.

Μετά τη μοναδική εσωτερική αίθουσα εκδηλώσεων, οι υπεύθυνοι του καταστήματος εντυπωσίασαν με τον εξωτερικό χώρο του καταστήματος που προκάλεσε ενθουσιασμό σε όσους τον επισκέφτηκαν.

Ο χώρος είναι κατάλληλος για βαπτίσεις, γάμους και κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση!

Τηλέφωνα επικοινωνίας και κρατήσεων 2333025530 – 6932332757

Εσωτερικός χώρος

Εξωτερικός χώρος

Μία γεύση από βάπτιση

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Catering

Για να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη προσοχή και να προετοιμάσουν την δεξίωσή σας με απόλυτη επιτυχία, οι υπεύθυνοι του ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΥ ΜΕΛΑΘΡΟΝ κινήθηκαν δυναμικά και στον χώρο του catering.

H εξαιρετική ποιότητα φαγητού και το άριστο service των υπευθύνων έχουν κερδίσει από το ξεκίνημα την εμπιστοσύνη των πελατών του ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΥ catering αφού η δέσμευση του καταστήματος είναι η πραγματοποίηση ενός ονειρεμένου για εσάς γάμου, βάπτισης και κάθε είδους κοινωνικής εκδήλωσης.

Θα σχεδιάσουμε την εκδήλωσή σας με κάθε λεπτομέρεια από την αρχή μέχρι το τέλος αναφέρει χαρακτηριστικά η οικογένεια Σάββα Παπαδόπουλου, ιδιοκτήτες του χώρου!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟΝ στο 2ο χλμ. Αλεξάνδρειας – Χαλκηδόνας

Τηλέφωνα επικοινωνίας και κρατήσεων 2333025530 6932332757

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected