Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Ατρόμητος – Άρης (0-0) Για 87′ η Σπυριδωνίδου

72d71c3e1a75301c5a2942cd172af179_XL

Ο Ατρόμητος έμεινε στο 0-0 με τον Άρη στο γήπεδο του Ηφαίστου στο Περιστέρι, για την 13η αγωνιστική του γυναικείου πρωταθλήματος.

Σε γενικές γραμμές ισορροπημένο παιχνίδι και η κάθε ομάδα είχε από ενα καλό ημίχρονο. Οι απουσίες του Ατρομήτου επηρέασαν την ομάδα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Το ξαφνικό πρόβλημα της τερματοφύλακα Βαρασά, η οποία τραυματίστηκε στο ζέσταμα, έδωσε την ευκαιρία στην νεαρή Συρμή από τις ακαδημίες του Ατρομήτου, να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στο πρωτάθλημα. Πάντως, έκλεψε τις εντυπώσεις, καθώς ήταν η καλύτερη παίκτρια του αγώνα και έσωσε σε αρκετές φάσεις την ομάδα της.

Ο αγώνας:

Ο Άρης είχε καλύτερη παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ατρόμητο να απειλεί κυρίως με αντεπιθέσεις.

Οι γηπεδούχες επηρεάστηκαν από τις αρκετές απουσίες που είχε και προσπαθούσαν να κρατήσουν το κέντρο και να βρουν τα πατήματά τους.

Η μεγαλύτερη φάση του ημιχρόνου ήρθε από τον Άρη. Στο 30ο λεπτό, με απευθείας εκτέλεση φάουλ της Κηπουρού, απείλησε, όμως η Συρμή “γράπωσε” την μπάλα, ενώ φαίνοταν οτι η μπάλα θα κατέληγε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «Περιστεριώτισσες» παρουσιάστηκαν καλύτερες από το πρώτο και απείλησαν την εστία της Γαβριηλίδου.

Στο 57ο λεπτό, οι φιλοξενούμενες σε αντεπίθεση τους, έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία τους στον αγώνα. Η Σπυριδωνίτου βγήκε τετ ατετ απέναντι από την Συρμή και στην προσπάθεια της να προσπεράσει την τερματοφύλακα κόπηκε με σωτήριο τάκλιν και «έκοψε» την φάση. Στη συνέχεια, πήρε το ριμπάουντ η παίκτρια του Άρη, όμως το σουτ της, το απέκρουσε εκ νέου η νεαρή τερματοφύλακας.

Αυτή ήταν και η μοναδική απειλή του Άρη στο β’ μέρος. Οι γηπεδούχες είχαν την πρωτοβουλία και την κατοχή της μπάλας. Σε δύο φάσεις έφτασε κοντά στο γκολ, όμως η κεφαλιά της Κοντομίχη και το σουτ της Κατρόσι κατέληξαν στην αγκαλιά της Γαβριηλίδου.

Στo 70o λεπτό, με την σειρά του ο Ατρόμητος έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του να σκοράρει. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στην μικρή περιοχή και το σουτ της Παπαδοπούλου βρήκε την πλάτη της αμυντικού του Άρη και δεν πέρασε τη γραμμή.

Η πίεση συνεχίστηκε και στο τέλος του αγώνα στο 90ο λεπτό, μετά από εξαιρετική συνεργασία των παικτριών του Ατρομήτου, η μπάλα έφτασε στην Πλυτά, η οποία με σουτ της έξω από την περιοχή, δεν σημάδεψε σωστά και έχασε μεγάλη ευκαιρία για να δώσει την νίκη στην ομάδα της.

Συνθέσεις

Ατρόμητος: Συρμή, Πάκου, Τσιμπουκάκη, Τριβυζάκη, Μυλωνά, Τράγου, Κατρόσι (82′ Θεολογίτη), Πλυτά, Παπαδοπούλου, Κοντομίχη, Ζουμπουλάκη

Άρης: Γαβριηλίδου, Κηπουρού, Χουτουριάδου, Καλογεροπούλου (84′ Χιτουδη), Κολληγά, Μαντατζή, Βαμπουλα (82′ Βουτσά), Σπυριδωνίτου (87′ Καρασιμου), Παράσχου, Νεοφύτου, Πασπαλη

Πηγή Άρθρου (link):http://www.kingsport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected