Αθλήματα

Τένις – Απίστευτα πράγματα στο Davis Cup, ματς κράτησε 7 ώρες! (vid+photos)

ImageHandler

Και οι δύο, όμως, έμειναν στην ιστορία, αφού αναμέτρησή τους ξεπέρασε σε διάρκεια τον αγώνα Μάκενροου-Βιλάντερ, που έγινε το 1982 και τελείωσε σε 6 ώρες και 22 λεπτά. Είναι, λοιπόν, το μεγαλύτερο σε διάρκεια παιχνίδι του Davis Cup και το δεύτερο μεγαλύτερο όλων των εποχών, καθώς το θρυλικό ματς Ίσνερ-Μαού το 2010 στο Wimbledon κρατάει πολύ γερά την πρώτη θέση. Η συγκεκριμένη κόντρα διήρκησε 11 ώρες και 5 λεπτά και ολοκληρώθηκε σε τρεις μέρες!

 

Ο Μάγερ εκμεταλλεύτηκε το 11ο ματς πόιντ και πανηγύρισε την τεράστια νίκη με 7-6(4), 7-6(5), 5-7, 5-7, 15-13, στέλνοντας τη σειρά με τη Βραζιλία σε πέμπτο αγώνα. Στην εξέδρα ήταν και ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, που αποθέωσε τον φίλο του!

Φεδερίκο Ντελμπόνις και Τόμας Μπελούτσι μπήκαν στη συνέχεια στο χωμάτινο κορτ, αλλά η μονομαχία τους διακόπηκε λόγω ελλιπούς φωτισμού και θα τελειώσει σήμερα. Ο Ντελμπόνις έχει πάρει το πρώτο σετ με 6-3. Η ομάδα που θα κερδίσει θα συναντήσει τη Σερβία του Νόβακ Τζόκοβιτς στα προημιτελικά.


Το εισιτήριο πήρε και ο Καναδάς του Μίλος Ράονιτς, παρότι ο νεαρός ηττήθηκε από τον Κέι Νισικόρι με 3-6, 6-3, 6-4, 2-6, 6-4 και το tie πήγε σε πέμπτο ματς. Εκεί καθάρισε ο Βάσεκ Πόσπισιλ, που ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο του Γκο Σοέντα με 7-5, 6-3, 6-4 και απογείωσε το Βανκούβερ! Οι Καναδοί θα συναντήσουν στην οκτάδα το Βέλγιο, που άφησε εκτός την πρωταθλήτρια Ελβετία.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected