Διάφορα

Cafe “Relax” – Απολαύστε μια ποδοσφαιρική βραδιά στο αγαπημένο σας στέκι!

Η μεγάλη ώρα έφτασε και η ΑΕΚ  υποδέχεται τον Ολυμπιακό (19:00, Cafe Relax Κεντρικής 141 Πλατεία Αγίου Αντωνίου) στο κατάμεστο ΟΑΚΑ με τις δύο ομάδες να θέλουν την πρόκριση για παραπάνω από έναν λόγους.

Η υπομονή για ΑΕΚ και  Ολυμπιακό τελείωσε. Το πολυαναμενόμενο ντέρμπι ανάμεσα στους δύο συλλόγους διεξάγεται σήμερα με τις συνθήκες να είναι… ειδικές από όποια όψη και αν το δει κανείς!

Η ΑΕΚ θέλει για ακόμα μία φορά, να αποδείξει πως το επίπεδό της δεν είναι απλά για τη Superleague, αλλά για να διεκδικεί από τώρα τους τίτλους στην Ελλάδα. Με ενδεχόμενη πρόκριση απέναντι στον Ολυμπιακό, δύσκολα θα βρεθεί ομάδα που να της κόψει τα… φτερά προς το 15ο Κύπελλο της ιστορίας της.

Την ίδια ώρα, οι οπαδοί της καλούνται και αυτοί από την πλευρά τους να δείξουν πολλά. Από τη μία, έκαναν το sold out αποδεικνύοντας πως η δυναμική του συλλόγου δεν έπεσε καθόλου παρά τον υποβιβασμό στην 3η κατηγορία. Από την άλλη θα πρέπει να έχουν καλή συμπεριφορά και να μη δώσουν το δικαίωμα να χαθεί ο κόπος των παικτών εντός αγωνιστικού χώρου.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Πειραιά μετά τη μέτρια εικόνα στα τελευταία της παιχνίδια με Ντνίπρο, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, έχει την ευκαιρία να αποδείξει πως δίκαια βρίσκεται στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η αμφισβήτηση είναι μεγάλη και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν μία πειστική εμφάνιση, που θα φέρει την ηρεμία για τη συνέχεια των υποχρεώσεών τους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Από την πλευρά του, ο Βίτορ Περέιρα επίσης… εξετάζεται μετά την κακή εικόνα που έδειξε η ομάδα του στα μεγάλα παιχνίδια μέχρι στιγμής.

chelsea

“Εάν κάποιος πρέπει να να είναι λίγο μαγικός, είναι το κοινό”, τόνισε ο Ζοζέ Μουρίνιο εν όψει της ρεβάνς της Τσέλσι με την Παρί Σεν-Ζερμέν, ρεβάνς ιδιαίτερα αμφίρροπης, καθώς το ματς στην Γαλλία είχε λήξει ισόπαλο με 1-1. Ο Λοράν Μπλαν από την πλευρά του ανέφερε πως η πρόκριση επί των “μπλε” θα ανεβάσει επίπεδο την PSG, θα την βλέπουν πλέον διαφορετικά όλοι.

Παρί Σεν-Ζερμέν και Τσέλσι πέρσι είχαν τεθεί αντιμέτωπες στον προημιτελικό. Οι Γάλλοι νίκησαν 3-1 στο Παρίσι, αλλά οι Άγγλοι προκρίθηκαν νικώντας με 2-0 στο Λονδίνο, ενώ έχουν συναντηθεί και το 2004 στον όμιλο (0-0 στο Λονδίνο, 0-3 στο Παρίσι με δύο γκολ του Ντρογκμπά και ένα του Τέρι).

Η PSG έχει στόχο να βρεθεί στους “8” για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ενώ αν προκριθούν οι “μπλε” θα φτάσουν στα προημιτελικά για 4η φορά τα τελευταία 5 χρόνια και 7η τα τελευταία 9.

Νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού είναι για την Τσέλσι ο Όμπι Μικέλ και για την Παρί οι Λούκας Μόουρα και Οριέ, ενώ από τραυματισμό προέρχονται οι Μάτιτς και Καμπάγ.

Οι πιθανές 11άδες

ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Τέρι, Κέιχιλ, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Ραμίρες, Φάμπρεγκας, Ουίλιαν, Αζάρ, Ντιέγκο Κόστα.

ΠΑΡΙ ΣΖ: Σίριγκου, Φαν ντερ Βιλ, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Μαξουέλ, Νταβίντ Λουίζ, Τιάγκο Μότα, Βεράτι Ματουιντί, Καβάνι, Ιμπραχίμοβιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected