Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Β Εθνική Γυναικών – Ο…υπερπάντων αγών για τον Αγροτικό Αστέρα (πρόγραμμα+διαιτητές)

15-2-027To πιο σημαντικό ματς της ιστορίας του δίνει την Κυριακή ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας! Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του νομού μας μεταβαίνει στα Τρίκαλα όπου θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της θεσσαλικής πόλης, με τον νικητή να αποκτά σημαντικό προβάδισμα για την άνοδο στην Α Εθνική.

Τα κορίτσια του Λάζαρου Παπαδόπουλου έχουν την ευκαιρία να γράψουν ιστορία, ωστόσο το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι ειδικά από τη στιγμή που οι δύο αντίπαλοι τέθηκαν αντίπαλοι την προηγούμενη Κυριακή, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας. Σαφώς ανώτερη η ομάδα των Τρικάλων, επικράτησε με 4-0 και στο αυριανό παιχνίδι θέλει να επαναλάβει την επιτυχία της ώστε να αποσπαστεί στη βαθμολογία.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Αντώνης Κορεστής από την ΕΠΣ Λάρισας, με βοηθούς την Ευαγγελία Δεληγιάννη και τον Γιώργο Πατέτσο από τον ίδιο σύνδεσμο.

Στα άλλα ματς, ο Μέντεκας Καλαμαριάς υποδέχεται τον Μαγνησιακό ενώ η Πανσερραϊκή αντιμετωπίζουν τους Άβαντες Χαλκίδας, σε ένα ακόμη σημαντικό ματς για την παραμονή στην κατηγορία.

δείτε εδώ τη βαθμολογία και τους σκόρερς μέχρι στιγμής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected