Football League - Μεταγραφές

ΑΕΚ – Η τεράστια ατυχία του Μάνταλου, σύμφωνα με την αποκάλυψη του Sportdog!

αεκ
Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Πέτρου Μάνταλου, καθώς προς στο τέλος μιας εξαιρετικής σεζόν, τραυματίστηκε στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες.

Η ρήξη χιαστών ήρθε σε ένα πολύ κακό χρονικό σημείο από τη στιγμή που ο νεαρός χαφ βρισκόταν σε τοπ φόρμα και περίμενε την κλήση του στην Εθνική ομάδα από τον Σέρχιο Μαρκαριάν ενόψει του σημαντικού αγώνα με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη για τα προκριματικά του Euro.

Εκτός αυτών, όμως, ο άσος της ΑΕΚ έχασε και τη δυνατότητα το προσεχές καλοκαίρι να πάρει μια μεγάλη μεταγραφή, αφού o διεθνής μέσος βρισκόταν στο στόχαστρο της Μπενφίκα!

Όπως αποκαλύπτει η στήλη “SportDog Penalty”, οι “αετοί” έκαναν συστηματικό σκάουτινγκ τον Μάνταλο μέσα στο 2015, ενώ άνθρωπος της ποργογαλικής ομάδας βρέθηκε τις προάλλες στο ΟΑΚΑ για να τον παρακολουθήσει από κοντά στον μεγάλο αγώνα με τον Ολυμπιακό, όπου ο νεαρός χαφ έκανε πολύ καλή εμφάνιση μέχρι το σημείο του τραυματισμού του.
Είναι χαρακτηριστικό δε, ότι ο σύλλογος της Λισσαβώνας παροδοσιακά “ψωνίζει” Έλληνες ή από την ελληνική αγορά, με παλαιά παραδείγματα τους Μαχαιρίδη, Φύσσα, Καραγκούνη και πιο πρόσφατα αυτά των Φέισα και Σάμαρη.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο Μάνταλος έπαθε χιαστούς δεν τίθεται πλέον θέμα ενδιαφέροντος από την Μπενφίκα, με τον παίκτη να χάνει μία μοναδική ευκαιρία να πάρει μία σπουδαία μεταγραφή σε τόσο μικρή ηλικία και αγωνιζόμενος σε ομάδα της Β΄ Εθνικής.

Πάντως, επειδή μιλάμε για έναν δεδομένα ποιοτικό ποδοσφαιριστή που έχει πολλά χρόνια μπροστά του για να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του, είναι εξαιρετικά πιθανό, αν επανέλθει γερός από τον τραυματισμό του, στο άμεσο μέλλον να απασχολήσει ξανά την Μπενφίκα, μιας και ο φάκελός του θα παραμείνει στο τμήμα σκάουτινγκ της πορτογαλικής ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected