Κατηγορίες
Super League 1

Cafe “Draw” – Ραντεβού στις 19.30 για ΠΑΟΚ!

Σαν… πρόβα πλέι οφ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το αποψινό (19:30, Cafe Draw, Aκροπόλεως 11 στον Προμηθέα) παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στην άδεια Τούμπα.

Τόσο ο «Δικέφαλος του Βορρά» όσο και οι Αρκάδες δύσκολα θα χάσουν τη θέση τους στην πρώτη πεντάδα και θέλουν τη νίκη για να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους συγκομιδή.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την ήττα στη Λεωφόρο και θέλει τη νίκη για να μη χάσει κι άλλο έδαφος. Το θετικό για τον Άγγελο Αναστασιάδη είναι ότι μειώνονται τα προβλήματά του, καθώς ετοιμοπόλεμοι δήλωσαν οι Αλέξανδρος Τζιόλης και Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο Μακεδόνας τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή μετά το καθιερωμένο πρωινό χαλάρωμα.

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο και θέλει να επιβεβαιώσει την καλή του κατάσταση με ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα. Ο Στάικος Βεργέτης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κοσίτσκι, αλλά και τους Αλόκο, Τορμένα και Κιτόκο, ωστόσο στη διάθεσή του έχει τεθεί ο Μπαντιμπανγκά.

Η αποστολή του Αστέρα:

Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Τιε Μπι, Τσοκάνης, Λούι, Παντελιάδης, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ρόλε, Νίκο Φερνάντεθ, Μάσα, Μπαντιμπανγκά, Γιαννιώτας, Πάρα και Μπαράλες.

Ραντεβού λοιπόν στο Cafe “Draw”, 19.30μμ στο αγαπημένο μας ποδοσφαιρικό στέκι!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected