Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Κλειδιού : “Μαύρη μέρα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας”

Έμβλημα Κλειδιού1διαβάζουμε στο ethnikoskleidiou.blogspot.gr

Το Δ.Σ. και οι παίκτες του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΛΕΙΔΙΟΥ αισθάνονται την ανάγκη να διαμαρτυρηθούν για την διαιτησία των Καραγκιζόπουλου-Γαβρά-Μοσχόπουλου στον αγώνα με αντίπαλο την ομάδα της Α.Σ. Ειρηνούπολης. Οι εν λόγω κύριοι σήμερα ήταν επιεικώς εκτός τόπου και χρόνου καταφέρνοντας να γυρίσουν, με τις αποφάσεις τους, μόνοι τους το ματς. Θα αναφερθούμε συγκεκριμένα σε 3 μόνο φάσεις του αγώνα (οι οποίες στην ουσία έκριναν και το αποτέλεσμα), γιατί αν προσπαθήσουμε να αναλύσουμε όλες τις φάσεις, κατά τις οποίες οι διαιτητές αδίκησαν την ομάδα μας σήμερα, θα πρέπει να γράψουμε ολόκληρο βιβλίο!!!

Η πρώτη φάση αφορά το πέναλτι το οποίο κερδίζει η ομάδα μας στο 34ο λεπτό όπου ο επιθετικός του ΕΘΝΙΚΟΥ ανατρέπεται από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ενώ ήταν σε προφανείς θέση για γκολ ο διαιτητής αντί να αποβάλει τον τερματοφύλακα, τον τιμωρεί μόνο με κίτρινη κάρτα. Η δεύτερη φάση αφορά σε ένα φάουλ που έδωσε ο ρέφερι έξω από την περιοχή της ομάδας μας, απ’ όπου προήλθε και το πρώτο γκολ της Ειρηνούπολης. Ο διαιτητής έδωσε χέρι σε μία φάση, όπου ο παίκτης μας γυρνάει πλάτη στην μπάλα, η οποία τον βρίσκει πρώτα στο σώμα και μετά στο μαζεμένο χέρι του. Η τρίτη φάση είναι το δεύτερο γκολ της αντιπάλου ομάδος, το οποίο το είδε μόνο ο επόπτης Γαβράς, ο οποίος στην συγκεκριμένη φάση ήταν εντελώς εκτός θέσης. Ένα γκολ το οποίο πότε δεν πέρασε την γραμμή, σε μία φάση όπου ο τερματοφύλακας μας δέχτηκε χτύπημα στον λαιμό(!!!).

Γραμμή του ΕΘΝΙΚΟΥ ήταν πότε να μην ασχολείται με τους διαιτητές των εκάστοτε αγώνων, όμως πραγματικά στον σημερινό απλά έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Σε μία χρονιά, η οποία είχε πολλές δυσκολίες από την αρχή της σεζόν για την ομάδα μας, οι άνθρωποι που απαρτίζουν την σημερινή διοίκηση κάνουν μια υπερπροσπάθεια για να προσφέρουν στους παίκτες αυτά που χρειάζονται και να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους προς τους διαιτητές, για να μπορέσει να μαζέψει τα απαιτούμενα χρήματα. Μια υπερπροσπάθεια, την οποία όπως φαίνεται τελικά, οι άρχοντες των αγώνων και όχι μόνο, δεν σέβονται, αδιαφορώντας για τους αγώνες της διοίκησης και των παικτών.

Ευελπιστούμε, επιτέλους, πως η διοργανώτρια αρχή θα αρχίσει να τιμωρεί αυτούς που πραγματικά προκαλούν τα προβλήματα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, έχοντας σαν αποτέλεσμα να αδειάζουν τα γήπεδα και να αλλάζει το ζητούμενο του πρωταθλήματος, το οποίο απ’ ότι γνωρίζουμε είναι η αγάπη για το ποδόσφαιρο.

Υ.Γ.1 Πραγματικά φέτος έχετε σκοπό να μας κάνετε να ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε.

Υ.Γ.2 Ελπίζουμε κάποια στιγμή οι άνθρωποι της Ε.Π.Σ.Η. να αποδεχτούν την πρόσκληση μας και να έρθουν στους αγώνες της ομάδας μας, για να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι την συμπεριφορά των διαιτητών τους προς τον ΕΘΝΙΚΟ.

Υ.Γ.3 Αν θεωρείτε πως ο συγκεκριμένος διαιτητής ο οποίος είναι “αξιολογημένος”, είναι κατάλληλος ώστε να εκπροσωπεί την Ε.Π.Σ.Η. στους εθνικούς αγώνες ποδοσφαίρου, τότε πραγματικά κάτι γίνεται λάθος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected