Κατηγορίες
Διάφορα

Cafe “Relax” – Η “μάχη” της Λέσβου στο στέκι μας!

«Μάχη» για το τρίποντο θα δώσουν Λέσβιοι και «βασίλισσα του Βορρά» προκειμένου να μην μπλέξουν σε… περιπέτειες τις τελευταίες αγωνιστικές (Κυριακή 15/3, 17.15 Cafe “Relax” Kεντρικής 141)

Έχοντας από 34 βαθμούς, Καλλονή και Βέροια τίθενται αντιμέτωπες στο γήπεδο του «Ταρλά» την Κυριακή (15/3) για την 28η αγωνιστική της Super League. Κοινός στόχος είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης ώστε να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στην μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής και να αντιμετωπίσουν τις εναπομείνασες αγωνιστικές χωρίς άγχος.

Πάνοπλη με Βέροια

Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία, της Καλλονής, στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Βέροια. Το πρόγραμμα της προπόνησης του Σαββάτου(14/3), περιελάμβανε προθέρμανση πέντε προς δύο, ασκήσεις έκρηξης με τελειώματα και στημένες φάσεις. Μετά την προπόνηση ο τεχνικός της Καλλονής Βαγγέλης Βλάχος κατέληξε στην αποστολή, η οποία περιλαμβάνει τους Χογκ, Δαύκο, Αναστασιάδη, Βαλιό, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανούσο, Ρόχας, Αντέτζο, Καλτσά, Κεϊτά, Πετρόπουλο, Ναβάρο, Χουάνμα, Τσαμπούρη, Γιορέντε, Πιπίνη, Χωριανόπουλο, Στεφάνοβιτς, Κριπιντίρη, Αράς, Ξύδα.

Με Καλί και Νέτο, κόντρα στην Καλλονή

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας για τον εκτός έδρας αγώνα με την  Καλλονής στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Σιρίλ Καλί, που ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες μέρες από ίωση, την ξεπέρασε και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την Μυτιλήνη. Στην αποστολή είναι και ο  Νέτο καθώς πήρε μέρος στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών.

Αναλυτικά στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής: Καντιμοίρης, Τόρες, Αραγονές, Βέρτζος, Μαραγκός, Καλί, Νέτο, Μπαλάφας, Μπαρντέρα, Βεργώνης, Τάτος, Πέρεζ, Γεωργιάδης, Καρντόσο, Μπεν, Καλτσάς, Μπαργκάν και Κάμπορα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected