Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

ΕΠΟ – Το πάθημα με Ρανιέρι δεν έγινε μάθημα…

b6284fdd9b0ecfca272e77957c73a555_LΒασιλικό, στα όρια της πρόκλησης, είναι το συμβόλαιο που πρόσφερε η ΕΠΟ στον Σέρχιο Μαρκαριάν.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός αναλαμβάνει την Εθνική μας ομάδα σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, την χειρότερη τα τελευταία δέκα και πλέον χρόνια. Οι ελπίδες πρόκρισης στο Euro 2016, μετά την καταστροφική ως τώρα πορεία της στα προκριματικά, είναι ελάχιστες. Η Ομοσπονδία, μετά το κάζο όπως αποδείχτηκε με τον Κλαούντιο Ρανιέρι, τον οποίο ακόμα… πληρώνει, αποφάσισε να κάνει και πάλι μια ιδιαίτερα γενναιόδωρη πρόταση στον Μαρκαριάν, εν μέσω οικονομικής και αγωνιστικής κρίσης, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Κυριακάτικη Δημοκρατία».

Ο έμπειρος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο ως το τέλος του 2015, με απολαβές 500.000 ευρώ για τα έξι παιχνίδια που θα κοουτσάρει ως τότε. Αν γίνει η ανατροπή και έρθει η πρόκριση, τότε το ποσό αυτό θα διπλασιαστεί, ενώ θα του δοθεί και μπόνους 200.000 ευρώ για την ανανέωση του συμβολαίου του. Αυτό σημαίνει πως το… μηνιάτικο του Μαρκαριάν θα είναι 56.000 ευρώ, με τον Ουρουγουανό να έχει δύσκολο έργο, πίεση, αλλά και υψηλό αντίτιμο αν τελικά τα καταφέρει…

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected