Super League 1

Ολυμπιακός – SKODA Ξάνθη (2-0) Στο 60′ ο Βασιλακάκης

mesaΓια την 28η αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε την Ξάνθη στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, ψάχνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα του επέτρεπαν να αποσπαστεί εκ νέου στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.

Οι “ερυθρόλευκοι” δυσκολεύτηκαν για 57 λεπτά αγώνα απέναντι στους φιλοξενούμενους, μέχρι που σε εκείνο το σημείο ο Ντομίνγκες γιόρτασε με γκολ την πρόσφατη ανανέωση της συνεργασίας του με τους Πειραιώτες.

Ο Ρομπέρτο στο 67′ απέτρεψε την ισοφάριση σταματώντας τον Καπετάνο από τα τρία μέτρα και δύο λεπτά αργότερα ο Αφελάι σημείωσε με προσωπική προσπάθεια το τελικό 2-0.

“Αρχηγέ περαστικά, γρήγορα κοντά”, έγραφε το μοναδικό πανό που υπήρχε στο άδειο πέταλο των οργανωμένων αλλά ήταν και το μήνυμα στα φανελάκια που φορούσαν οι παίκτες του Ολυμπιακού βγαίνοντας από τα αποδυτήρια για την έναρξη της αναμέτρησης, έχοντας ως αποδέκτη φυσικά τον σοβαρά λαβωμένο Γιάννη Μανιάτη.

Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής (στην προθέρμανση) κράτησε εκτός αποστολής τον Μέγκιερι, με τον Γιαννιώτη να παίρνει την θέση του στον πάγκο των αναπληρωματικών.

περισσότερο ρεπορτάζ στο sport24.gr

Συνθέσεις

Ολυμπιακός (Περέιρα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς (83′ Εντινγκά), Κασάμι, Αφελάι, Ντοσεβί (75′ Φορτούνης), Ντομίνγκες, Χάρα (75′ Μπενίτες).

Skoda Ξάνθη (Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Γκομσί, Μπέρτος (53′ Μπαξεβανίδης), Σολτάνι, Λουσέρο, Παπάζογλου, Ομπόντο, Παπαστεριανός (60′ Βασιλακάκης), Κλέιτον, Καπετάνος (73′ Ράνος), Καρυπίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected