Κατηγορίες
BET

Στοίχημα – Με φόρα η Παρί, ανακάμπτει η Βέροια

manchester_united_tottenham_637Παραδοσιακή ημέρα για ποδόσφαιρο και για στοίχημα η Κυριακή και για μία ακόμη εβδομάδα οι επιλογές δε λείπουν. Τα περισσότερα πρωταθλήματα, άλλωστε, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με αναμετρήσεις που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε τις αναλύσεις όλων των αγώνων της ημέρας, καθώς και προγνωστικά για Live Bet κάθε Κυριακή από τις 13:00 έως αργά το βράδυ!

Με κάλυψη η Βέροια

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από τη Σούπερλιγκ και την αναμέτρηση Καλλονή – Βέροια, στην οποία θα πάμε με το «2 DNB» σε απόδοση 2.30 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Σπουδαίας κρισιμότητας παιχνίδι σήμερα στη Μυτιλήνη, ανάμεσα σε δύο ομάδες που πριν από μερικούς μήνες έδειχναν να βρίσκονται σε διαφορετικά μονοπάτια. Ωστόσο, έχοντας φτάσει πλέον κοντά στο φινάλε, Καλλονή και Βέροια έχουν την ίδια μοίρα και την ίδια επιδίωξη: την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής. Έκαναν το καθήκον τους οι νησιώτες στα δύο τελευταία εντός έδρας ματς που προηγήθηκαν με ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιο, πήραν έξι πόντους και έφτασαν τους 34, όσους έχει και η σημερινή τους αντίπαλος.

Από εκεί που ονειρευόταν ακόμη και συμμετοχή στα πλέι οφ, η Βέροια έμπλεξε. Και μάλιστα έμπλεξε… για τα καλά. Η εντός έδρας ήττα απ’ τον Εργοτέλη έβαλε σε μεγάλους μπελάδες την ομάδα της Ημαθίας, που πλέον μπορεί να συγκαταλεχθεί στους συλλόγους που μάχονται για την εξασφάλιση της παραμονής. Στο +6 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού (με δεδομένο ότι ο Λεβαδειακός είναι σίγουρα στους 28 πόντους), οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, το οποίο μπορεί να τους στοιχίσει. Μετρούν μόλις μια νίκη στις τελευταίες 7 αγωνιστικές, όπου ηττήθηκαν πέντε φορές, σήμερα, ωστόσο, έχουν την ευκαιρία να πάρουν το «τρίποντο».

Με… φόρα από το Λονδίνο η Παρί

Επόμενη επιλογή, το «διπλό» σε απόδοση 2.00 στον αγώνα του γαλλικού πρωταθλήματος, Μπορντό – Παρί Σεν Ζερμέν. Η Μπορντό έμεινε για έβδομη αγωνιστική, μακριά από την ήττα και μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα, κατάφερε να περάσει από την έδρα της Καέν (2-1), η οποία είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα μέσα στο 2015. Εκμεταλλεύτηκε δύο αστεία λάθη στην άμυνα των γηπεδούχων και κέρδισε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο τρόπος που απέκλεισε την Τσέλσι μέσα στο Λονδίνο η Παρί, από την άλλη, άνοιξε την όρεξη όλων για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Άλλωστε είναι ένας στόχος που έχει τεθεί επισήμως από τον ίδιο τον Λοράν Μπλαν, στην αρχή της σεζόν και πολλοί ήταν αυτοί που τον κριτίκαραν για αυτό. Η Παρί συνεχίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και σήμερα θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη στην Μπορντό, σε ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Και μάλιστα, αν κερδίσει και χάσει ή φέρει ισοπαλία η Λυών στο ντέρμπι με την Μαρσέιγ, το βράδυ μπορεί να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Κάτι που αν συμβεί θα κλείσει υπέροχα την εβδομάδα της.

Μεγαλύτερο κίνητρο Σερκλ Μπριζ

Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα του Βελγίου, το οποίο βρίσκεται στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας (ακολουθούν πλέι οφ). Επιλογή είναι το «1 DNB» σε απόδοση 2.00 στον αγώνα Σερκλ Μπριζ – Μαλίν. Σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση βρίσκεται η Σερκλ Μπριζ, που είναι με το… ενάμιση πόδι στα πλέι άουτ. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν την περασμένη αγωνιστική στο κρισιμότατο εκτός έδρας ματς με την Κορτράικ και έτσι σήμερα δεν κρατούν την τύχη στα χέρια τους. Χρειάζονται οπωσδήποτε νίκη κόντρα στη Μαλίν και παράλληλα περιμένουν είτε ήττα της Μουσκρόν απ’ τη Σαρλερουά, είτε μη νίκη της Μπέβερεν κόντρα στη Λόκερεν. Πανηγυρικό το κλίμα στη Μαλίν, που ολοκληρώνει την κανονική περίοδο με εντυπωσιακό τρόπο. Προέρχεται από τρεις σερί νίκες, η τελευταία των οποίων εντός έδρας με 1-0 την περασμένη εβδομάδα επί της Σταντάρ Λιέγης. Απόλυτα δίκαιο το αποτέλεσμα, το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο, καθώς οι νικητές έχασαν και πέναλτι στις καθυστερήσεις. Στους 38 πόντους οι φιλοξενούμενοι, θέλουν να κάνουν σήμερα μια καλή εμφάνιση, ενώ θα ήθελαν το θετικό αποτέλεσμα μόνο και μόνο για να βελτιώσουν τη θέση τους στα πλέι οφ ΙΙ.

marseille_lyon_637

Προβάδισμα η Σανταντέρ

Επόμενη στάση η Β’ Ισπανίας και το «2 DNB» σε απόδοση 2.50 στον αγώνα Μπαρτσελόνα Β’ – Σανταντέρ. Τόσο οι Καταλανοί όσο και η Σανταντέρ βρίσκονται εντός της ζώνης του υποβιβασμού, με το στοιχείο αυτό να μετατρέπει το ματς σε “τελικό”. Ο Βινιάλς δεν έχει δικαιώσει καθόλου τις προσδοκίες των ανθρώπων των “μπλαουγκράνα” ως άξιου αντικαταστάτη του Εουσέμπιο Σακριστάν. Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερις ήττες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (0-1-4), ενώ… θλίψη προκαλεί το σερί των τελευταίων 12 αγωνιστικών (2-1-9). Στο 1-3-5 το σερί στα εννιά τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος. Η Σανταντέρ, με τη σειρά της, θέλει να χτίσει πάνω στο τρίποντο του περασμένου σαββατοκύριακου επί της Οσασούνα, που έβαλε τέλος σε ένα ατυχέστατο σερί τεσσάρων διαδοχικών ηττών. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη 19η θέση του πίνακα με 28 βαθμούς, στο -2 από τη γραμμή σωτηρίας. Στο 1-2-4 το σερί στα επτά τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Αντιδρά η Αβελίνο

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα του πρωταθλήματος της Ιταλίας, Αβελίνο – Σάσσαρι, στον οποίο θα πάμε με το χάντικαπ +3.5 πόντων της Αβελίνο, σε απόδοση 1.93. H Αβελίνο «τρέχει» ένα αρνητικό σερί τριών ηττών στην ιταλική λίγκα και αν προσθέσουμε και την ήττα στον προημιτελικό του κυπέλλου με 60-58 από την Αρμάνι οι σερί ήττες γίνονται τέσσερις. Φαίνεται πολύ δύσκολο να προλάβει τα πλέι-οφ αλλά θα το παλέψει μέχρι τέλους. Η Σάσσαρι έχει εδραιωθεί στην τετράδα και απέχει μία νίκη από την δεύτερη Βενέτσια. Η δεύτερη θέση είναι ο κύριος στόχος της Σάσσαρι και είναι στα μέτρα της να το καταφέρει χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις πια. Στον αγώνα του πρώτου γύρου η Σάσσαρι είχε νικήσει στη Σαρδηνία 81-75 στο τελευταίο λεπτό, σε έναν αγώνα που ξεκάθαρα άξιζε τη νίκη η Αβελίνο. Οι συνεχόμενες ήττες της Αβελίνο μπορούν να θεωρηθούν κάτι παράδοξο γιατί μετά το τέλος του πρώτου γύρου η Αβελίνο ενισχύθηκε για το κύπελλο. Εκεί έχασε τον ημιτελικό ελέω διαιτητών. Το παιχνίδι απόψε πιθανότατα να παιχτεί στα ίσια και να διεκδικήσουν και οι δύο ομάδες τη νίκη. Επιλογή η Αβελίνο +3.5 που στην έδρα της μπορεί να αντιδράσει θετικά.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected