Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Τρίκαλα 2011 – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 3-0 (photos)

8-3 061Την ήττα που τη θέτει εκτός τίτλου γνώρισε σήμερα η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, στην αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής στη Β Εθνική Γυναικών Ποδοσφαίρου.

Τα Τρίκαλα 2011 είναι πλέον αγκαλιά με την πρωτιά και μία εβδομάδα μετά την επικράτηση της για το Κύπελλο Ελλάδος, έκαμψε την αντίσταση των “πρασίνων” και έβαλε πλώρη για την Α Εθνική.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι γηπεδούχες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 10′  η Μπαρμπόζα εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Αστέρα  και με πλασέ στη γωνία έκανε το 1-0. Η ομάδα των Τρικάλων συνέχισε να πιέζει και στο 35′ με τον ίδιο τρόπο η Κορδέλα,  διπλασίασε τα τέρματα.

8-3 067

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πάλι με πρωτοβουλία των Τρικάλων και στο 75′ η Χύμα με σέντρα σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ψωμιάδου και κλείδωσε τη νίκη για τη θεσσαλική ομάδα.

Με δυο καλές ευκαιρίες απάντησε η ομάδα του Αστέρα στο 80′ με σέντρα σουτ της Μουρατίδου αλλά απέκρουσε θεαματικά η Χαρακοπούλου και στο 85′ στο δυνατό σουτ της Κιουτάχιαλη, έξω από την περιοχή, μπλόκαρε την μπάλα η τερματοφύλακας των Τρικάλων.

8-3 069

Συνθέσεις

Τρίκαλα 2011: Χαρακοπούλου, Κορδέλα(61’ Ευθυμίου) , Χύμα, Τζιώρα, Ντόκου, Μπαρμπόζα, Λουλέ, Γιαννούλα, Λαγούδη, Γιουβρή (77’ Κωστοπούλου), Γεραγόρη (73’ Μπλούτσου)

Αγρ,.Αστ.Αγ.Βαρβάρας : Ψωμιάδου, Στρίμπα, Ντούσκα, Παπαδοπούλου, Φείμ, Τσαγκαλίδου, Μουρατίδου, Κωνσταντινίδου, Κιουτάχιαλη, Δεληγιαννίδου (46′ Δρενοβιάδου), Κασιανίδου, Ιντζεβίδου, Ζουμπουλίδου, Πιστοφίδου

*agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected