Γενικά

Cafe “Draw” – Βραδιά Champions League με φαβορί!

Το… δεύτερο μέρος των επαναληπτικών της φάσης των «16» ξεκινά την Τρίτη (17/03) με τις αναμετρήσεις Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβερκούζεν και Μονακό – Άρσεναλ (21:45, Cafe Draw, Ακροπόλεως 11 Προμηθέας).

Με το «δεύτερο πιάτο» των επαναληπτικών, ολοκληρώνεται το προσεχές διήμερο η φάση των «16» στο Champions League. Η Μονακό βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση, μετά την εκπληκτική νίκη της μέσα στο Λονδίνο επί της Αρσεναλ με 3-1, όπως και η Μπαρτσελόνα που θα υποδεχθεί την Μάντσεστερ Σίτι μετά την νίκη της με 2-1 επί αγγλικού εδάφους. Παράλληλα, η Ατλέτικο Μαδρίτης θα φιλοξενήσει την Λεβερκούζεν με στόχο να ανατρέψει την ήττα με 1-0 που γνώρισε στην Γερμανία, ενώ η Γιουβέντους ταξιδεύει στο Ντόρτμουντ για να υπερασπισθεί το 2-1 με το οποίο επικράτησε στο Τορίνο.

Τα ματς της Τρίτης (17/03), είναι αυτό του «Βιθέντε Καλντερόν», όπου οι «ροχιμπλάνκος» θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 από το ματς της Γερμανίας κι αυτό του «Λουί Ντε» στο οποίο η Μονακό θέλει να «εξαργυρώσει» το 3-1 υπέρ της από το «Έμιρεϊτς» σε βάρος της Άρσεναλ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected