Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

2ο Πασχαλινό “Fantastic Football Cup Ακαδημιών Corfu 2015” – Δηλώστε συμμετοχή!

corfu_cup_2015Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στο 2ο Πασχαλινό “FantasticFootballCupCorfu 2015” που θα διεξαχθεί στην Κέρκυρα από τις 15 ως τις 19 Απριλίου 2015.

Το περασμένο Πάσχα, οι συμμετοχές στο 1ο “FantasticFootballCup – Corfu 2014”, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία!

Περισσότεροι από 700 εκκολαπτόμενοι ποδοσφαιριστές και 400 γονείς, συνοδοί και φίλοι του παιδικού ποδοσφαίρου, ταξίδεψαν ως το νησί των Φαιάκων, συμμετέχοντας στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός. Συμμετείχαν μεταξύ άλλων τμήματα υποδομής των ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκός, Καστοριάς, Κοζάνης, Λάρισας, αλλά και της Θεσσαλονίκης, της Πέλλας, του Αιολικού Μυτηλήνης, καθώς και πολλών ακόμη τοπικών.

Διεξήχθησαν εκατοντάδες ποδοσφαιρικοί αγώνες σε τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες και σημειώθηκαν εκατοντάδες όμορφα γκολ, προσφέροντας εμπειρίες στους μικρούς ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν.

Πλέον, αντίστροφα μετράνε άπαντες στην Κέρκυρα για το 2ο Πανελλήνιο Τουρνουά τμημάτων υποδομής “Fantastic Football Cup – Corfu 2015”, το οποίο θα διεξαχθεί από την Τετάρτη 15 ως και την Κυριακή 19 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός Κέρκυρας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδος (ΟΑΣΠΕ), διοργανώνει τουρνουά για παιδιά γεννημένα από το 2000 ως και το 2007, με τη συμμετοχή σημαντικών συλλόγων από όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας σε συνδυασμό με τη συμμετοχή επίλεκτων ομάδων του νησιού των Φαιάκων.

Το 2ο “Fantastic Football Cup – Corfu 2015” τελεί υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Κέρκυρας, της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, του Δήμου Κέρκυρας και του ΔΟΠΑΠ Κέρκυρας (Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος).

Οι ηλικιακές κατηγορίες που θα αγωνιστούν στο 2o τουρνουά “Fantastic Football Cup, Corfu 2015” είναι οι παρακάτω:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ
2000 – 2001 (30΄X2) 11Χ11
(Γήπεδα ΕΠΣ Κέρκυρας – Κανόνι και Δημοτικό Κοντοκαλίου)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ
2002 -2003 (25΄Χ2) 11Χ11
Δημοτικό Γήπεδο Κοντοκαλίου

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ
2004 -2005 (20΄Χ2) 8+1
(Γήπεδα ΕΠΣ Κέρκυρας- Κανόνι και KarpatselisFC)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΙΝΙ
2006 -2007 (20΄Χ2) 5 +1
(Γήπεδο KarpatselisFC)

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το 2ο τουρνουά “Fantastic Football Cup, Corfu 2015” θα διεξαχθεί στη Κέρκυρα, πανέμορφο νησί του Ιονίου, σε αξιολογημένες αθλητικές εγκαταστάσεις με συνθετικό και φυσικό χορτοτάπητα. Συγκεκριμένα όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν ανάλογα με την ηλικία στα Γήπεδα ΕΠΣ Κέρκυρας, Δημοτικό Κοντοκαλίου και στο αθλητικό κέντρο Karpatselis FC

Ολες οι ομάδες θα διαμείνουν στο πολυτελές Ξενοδοχείο AqualandResort καθώς και οι συνοδοί τους. (Δείτε το ξενοδοχείο εδώ http://www.aqualand-resort-corfu.com/)

Η άφιξη όλων των αποστολών θα γίνει την Τετάρτη 15 Απριλίου ως τις 6 το απόγευμα, ενώ η αναχώρησή τους την Κυριακή 19 Απρίλιου μετά τις 13:00 μ.μ. καθώς θα υπάρξει τελετή λήξης.

Η πρώτη τεχνική ενημέρωση των προπονητών – συνοδών θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης 15 Απριλίου στις 20:00 μ.μ. σε αίθουσα του Aqua Resort Hotel όπου θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης.
Η τελετή λήξης και οι απονομές θα γίνει την Κυριακή 19/04 στις 11:00 πρωί.

Προσοχή: Κάθε ομάδα που θα συμμετέχει στο Τουρνουά, υποχρεούται να καταβάλλει προκαταβολή 30%, για την κράτηση των ξενοδοχείων ως 10 Μαρτίου 2015.

 acadimies_map_b

Η εξόφληση θα γίνει πριν την άφιξη των ομάδων στην Κέρκυρα και πριν τις 10 Απριλίου 2014. Να σημειωθεί ότι για την ακτοπλοϊκή μεταφορά των αποστολών, η διοργανώτρια αρχή έχει πετύχει έκπτωση 50%  – ειδική τιμή για το τουρνουά.
Οι υπεύθυνοι των ομάδων καθώς και οι συνοδοί παρακαλούνται να καλούν στις ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ τους Γιώργο Πανδή 6948303064 και Ορέστη Σωτηρίου 6977892741

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ – ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Στη προσπάθειά τους να φανούν αντάξιοι των υψηλών απαιτήσεων του τουρνουά, οι διοργανωτές του 2ου Πασχαλινού Fantastic Football Cup – Corfu 2015, εξασφάλισαν οικονομική προσφορά για τη μίσθωση λεωφορείων για τη μετακίνηση των αποστολών για ομάδες από Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Συγκεκριμένα για τη μετακίνηση των ομάδων από την περιοχή της ευρύτερης Θεσσαλονίκης, οι τιμές των λεωφορείων “αγκαζέ” για 5 μέρες έχουν ως εξής:

Λεωφορείο 20 θέσεων 1250 €
Λεωφορείο 30 θέσεων 1350 €
Λεωφορείο 50 θέσεων 1400 €
Λεωφορείο 60 θέσεων 1550 €
Λεωφορείο 75 θέσεων 1880 €
*Δεν περιλαμβάνονται τα εισιτήρια του FERRY για τους επιβάτες των λεωφορείων που είναι 5€ one way (Σε συνεννόηση με τις Κερκυραϊκές Γραμμές)

*Για τη Νότια Ελλάδα, αλλά και κάθε άλλη πόλη υπάρχουν αντίστοιχα χαμηλές τιμές και θα δίνονται κατόπιν ζήτησης.

Για Αθήνα προς Κέρκυρα και επιστροφή “αγκαζέ” στη διοργάνωση 1950€
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση παραμένουμε στη διάθεσή σας

ΣΤΟΧΟΣ – ΣΚΟΠΟΣ του τουρνουά

Σκοπός του τουρνουά είναι η συμμετοχή των μικρών αθλητών στην ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση, η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητών (ευ αγωνίζεσθαι). Η προώθηση της φιλίας μεταξύ ομάδων και παιδιών.

Η ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπεύθυνων. Η προβολή του νησιού της Κέρκυρας ως ένας εξαιρετικός τουριστικός προορισμός, τόσο κατά τους χειμερινούς μήνες, όσο και το καλοκαίρι.

Στόχος μας να δώσουμε την ευκαιρία στους επισκέπτες μας να γνωρίσουν την Κέρκυρα, να μάθουν τα ήθη και έθιμα μας, την ντόπια παράδοση, τον πολιτισμό και να την αγαπήσουν.

*Αναλυτικό πρόγραμμα θα σταλεί στις ομάδες μετά την οριστικοποίηση των συμμετοχών και την κλήρωση των ομίλων.

Μετά από κλήρωση που θα γίνει από την οργανωτική επιτροπή, όλες οι ομάδες θα χωριστούν σε 2 (ή και περισσότερους, αναλόγως του τελικού αριθμού συμμετοχής) ομίλους, σε κάθε ηλικιακή κατηγορία και οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 2 φάσεις.

 

Το σύντομο και ενδεικτικό πρόγραμμα

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

  • Πρωί – μεσημέρι: Άφιξη ομάδων, μεταφορά από το λιμάνι στο Ξενοδοχείο Aqualand Resort Hotel
    Μεσημέρι – βράδυ: Ελεύθεροι
    Τεχνική σύσκεψη διοργανωτών και υπευθύνων ακαδημιών

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

  • Πρωί – βράδυ:
    Αγώνες Α’ Φάσης, Αγώνες Β’ Φάσης

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

  • Πρωί: Αγώνες Α’ Φάσης, Αγώνες Β’ Φάσης
  • Απόγευμα – Βράδυ: Ημιτελικοί

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

  • Τελικοί αγώνες

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

  • Πρωί: Τελικοί αγώνες – Τελετή λήξης, Απονομές
  • Μεσημέρι: Αναχώρηση Ομάδων

 

ΚΥΠΕΛΛΑ – ΕΠΑΘΛΑ

Σε ΟΛΟΥΣ τους αθλητές που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά, ανεξαρτήτως κατάταξης, θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής. Στη νικήτρια ομάδα (πρώτη) από την κάθε ηλικιακή κατηγορία, θα απονεμηθεί το κύπελλο νικητή, ενώ μετάλλια και αναμνηστικά κύπελλα στους διακριθέντες.

 

ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Οι ομάδες θα πρέπει βρίσκονται στο γήπεδο 20 λεπτά πριν την έναρξη των αγώνων.

Όλοι οι αγώνες θα αρχίζουν μετά τη λήξη του προηγούμενου αγώνα με 10λεπτη διακοπή για χρήση του γηπέδου για ζέσταμα των ομάδων.
Τους αγώνες θα διαιτητεύσουν πιστοποιημένοι διαιτητές, ενώ στην τελική φάση θα υπάρχει τριπλέτα διαιτήτων.

  • Σε κάθε αγώνα θα παρίστανται μόνο πιστοποιημένοι προπονητές.
  • Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε γήπεδα με συνθετικό χλοοτάπητα
  • (Περισσότερες διευκρινήσεις σχετικά με τη διεξαγωγή των αγώνων, θα δοθούν στους ενδιαφερόμενους προπονητές – τεχνικούς διευθυντές).

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 130 €

Το κόστος διαμονής, σίτισης και μετακίνησης είναι 130 € για τον κάθε συμμετέχοντα αθλητή, αλλά και τους συνοδούς γονείς ή φίλους που θέλουν να επισκεφτούν την Κέρκυρα και να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση.
Το κόστος περιλαμβάνει τη διαμονή με πλήρη διατροφή στο Aqualand Resort Hotel (http://www.aqualand-resort-corfu.com/)

  • Διαμονή 5 ημέρες στο ΑQUALAND RESORT CORFU
  • (4 διανυκτερεύσεις, 15, 16, 17, 18 Απριλίου και αναχώρηση στις 19 Απριλίου 2015)
  • Πρωινό καθημερινά
  • Πλήρη γεύματα ανά ημέρα (μεσημεριανό και βραδινό) σε μπουφέ
  • Μετακινήσεις με πούλμαν από το Λιμάνι της Κέρκυρας στο Ξενοδοχείο κατά την άφιξη και από το ξενοδοχείο στο Λιμάνι κατά την αναχώρηση.
  • Το κόστος για τις μετακινήσεις με πούλμαν για τους αγώνες από το ξενοδοχείο στα γήπεδα και επιστροφή σε ΟΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΜΑΝ θα επιβαρύνουν τις ομάδες.
  • Κόστος συμμετοχής για τους αγώνες δεν υπάρχει και οι ΔΩΡΕΑΝ παροχές είναι:
  • Γήπεδα, εγκαταστάσεις
  • Ιατροί στους αγώνες
  • Διαιτητές αγώνων
  • Γραμματεία Αγώνων
  • Οργάνωση, Τεχνικοί υπεύθυνοι
  • Νερό εμφιαλωμένο για κάθε αθλητή, σε κάθε αγώνα
  • Μπάλες
  • Προπονητικό υλικό (για προθέρμανση αθλητών)
  • Κύπελλα, μετάλλια, αναμνηστικά διπλώματα
  • ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ

Σε κάθε παιχνίδι θα ισχύει φύλλο αγώνα στο οποίο θα αναγράφονται οι διαγωνιζόμενες ομάδες, η ημερομηνία, το αποτέλεσμα, το όνομα του διαιτητή, οι σκόρερ ανά ομάδα, τυχόν κάρτες, τυχόν ενστάσεις και άλλες γενικές παρατηρήσεις που έχουν να κάνουν με αντιαθλητικές ενέργειες από ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες η ακόμα και γονείς / φιλάθλους των διαγωνιζόμενων ομάδων. Οι διοργανωτές θα μπορούν να προβούν σε έλεγχο ηλικίας ανά πάσα στιγμή, είτε πριν, είτε κατά την διάρκεια η και αμέσως μετά το τέλος του κάθε αγώνα. Τυχόν ενστάσεις ή απαίτηση από ομάδες για έλεγχο ηλικιών θα πρέπει να γίνονται είτε πριν, είτε κατά τη διάρκεια ή και αμέσως μετά το τέλος του κάθε αγώνα, αφού πρώτα ειδοποιηθεί ο διαιτητής ή ο υπεύθυνος γηπέδου για την πιο πάνω απαίτηση πριν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στο τουρνουά μπορούν να συμμετέχουν ακαδημίες και σχολές ποδοσφαίρου, αθλητικών σωματείων αλλά και ιδιωτικές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό

Οι ομάδες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο 2ο Fantastic Football Cup 2015 θα πρέπει να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2661028565 και 6936757750 (Βαγγέλης Καρπατσέλης)

Οι ομάδες που τελικά θα οριστικοποιήσουν τη συμμετοχή τους, θα ειδοποιηθούν για τις περαιτέρω διαδικασίες εγγραφής (ονομαστικές λίστες αθλητών ανά κατηγορία και λοιπά δικαιολογητικά).

Πριν τους αγώνες, θα υπάρξει συνάντηση όλων των τεχνικών προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση αλλά και γνωριμία όλων των προπονητών για ανταλλαγή απόψεων.

Στο περιθώριο του τουρνουά θα διοργανωθεί Ημερίδα που θα αφορά στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

Η διοργάνωση θα καλυφθεί από τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας σε πανελλήνιο επίπεδο, ενώ όλοι αγώνες από την NAC HD Services προκειμένου οι ομάδες να έχουν τις προσπάθειες των παιδιών τους οπτικοποιημένες σε dvd υψηλής ευκρίνειας τα οποία θα προμηθευτούν σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Οι διοργανωτές εύχονται σε όλους “καλό ταξίδι” προς το νησί, μιαν αξέχαστη διαμονή κι ένα απολαυστικό αγωνιστικό πενθήμερο στη φιλόξενη Κέρκυρα που ετοιμάζει τα γιορτινά της για να υποδεχτεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους της!

 

Σας περιμένουμε στην Κέρκυρα!

Με Αθλητικούς χαιρετισμούς

Βαγγέλης Καρπατσέλης

 

Χορηγός επικοινωνίας | acadimies.gr

Επιμέλεια διοργάνωσης: Δώρα Ιωακειμίδου | Τηλ. 6977856866

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected