Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League – “Φάτε μάτια ψάρια” από τη σημερινή κλήρωση!

real-madrid-vs-athletico-mad

Επικές μάχες προέκυψαν στα προημιτελικά του Champions League και είναι δεδομένο πως θα καθηλώσουν τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους σε όλο τον πλανήτη. Δυνατά ζευγάρια με φόντο την πρόκριση στην 4άδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και τα παιχνίδια αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Κατ’ αρχάς, ξεχωρίζει το ζευγάρι ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ Μαδρίτης που πέρυσι έπαιξαν στον τελικό και φέτος θα βρεθούν αντιμέτωποι στην 8άδα. Οι “ροχιμπλάνκος” του Ντιέγκο Σιμεόνε έχουν πάρει τον… αέρα της “Βασίλισσας” (έξι σερί ματς αήττητοι), την έχουν αποκλείσει φέτος στο Κύπελλο, της νίκησαν με 4-0 για το πρωτάθλημα και εν ολίγοις την “έχουν” για τα καλά. Μένει να δούμε αν θα υπάρξει απάντηση από την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι που θέλει να υπερασπιστεί το “στέμμα” της.

Σπουδαίο είναι και το ζευγάρι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπαρτσελόνα, η οποία διάγει περίοδο εκπληκτικής φόρμας. Οι Παριζιάνοι προέρχονται από παλικαρίσια πρόκριση επί της Τσέλσι και θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους, ενώ έχουν παίξει ήδη δυο φορές φέτος με τους “μπλαουγκράνα” στην φάση των ομίλων. Στο “Παρκ Ντε Πρενς”, η ομάδα του Λοράν Μπλαν νίκησε 3-2 και στο “Καμπ Νόου” επιβλήθηκε 3-2 η Μπαρτσελόνα.

Η Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει την φιλόδοξη Πόρτο και έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση, με τον πρώτο αγώνα να είναι στο “Ντραγκάο”, ενώ η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ αναμετράται με την Γιουβέντους του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και μένει να δούμε αν θα κάνει και δεύτερη “κηδεία”, ύστερα απ’ αυτή επί της Άρσεναλ. Πάντως, τόσο οι “Δράκοι” όσο και οι Μονεγάσκοι είναι αουτσάιντερ, αλλά δεν προτίθενται να παραδοθούν δίχως να δώσουν μάχη.

Οι πρώτοι αγώνες των προημιτελικών είναι το διήμερο 14-15 Απριλίου και οι ρεβάνς 21-22 του ίδιου μήνα. Θα διεξαχθεί νέα κλήρωση στις 24 Απριλίου στη Νιόν όπου θα προκύψουν τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης, ενώ ο φετινός τελικός θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected