Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Εθνική Ελλάδας – Επιστροφή της παλιάς…φουρνιάς και εκπλήξεις από Μαρκαριάν!

ethniki-ireland-604x345Την αποστολή της Εθνικής Ομάδας για τον αγώνα με την Ουγγαρία την άλλη Κυριακή στην Βουδαπέστη (21:45) ανακοίνωσε ο Σέρχιο Μαρκαριάν. Κι αν η επιστροφή του Κώστα Κατσουράνη ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, υπάρχουν επιλογές, που προκαλούν έκπληξη.

Εκτός έμειναν ο Σαλπιγγίδης, ο Γκέκας και ο Σαμαράς, ενώ στην αποστολή κλήθηκαν ο Βελλίδης, ο Λαγός, ο Μπακάκης και ο Γιαννιώτας.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Αυστρία για προετοιμασία, πριν από το ματς στην ουγγρική πρωτεύουσα είναι οι εξής: Καρνέζης (Oυντινέζε), Καπίνο (Μάιντς), Βελλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα), Τοροσίδης (Ρόμα), Μπακάκης (ΑΕΚ), Κ. Παπαδόπουλος (Λεβερκούζεν), Μανωλάς (Ρόμα), Μόρας (Ελλάς Βερόνα), Σιόβας (Ολυμπιακός), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Χολέμπας (Ρόμα), Σταφυλίδης (Φούλαμ), Ταχτσίδης (Ελλάς Βερόνα), Λαγός (Παναθηναϊκός), Κατσουράνης (Ατρόμητος), Σάμαρης (Μπενφίκα), Κονέ (Oυντινέζε), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Χριστοδουλόπουλος (Ελλάς Βερόνα), Φετφατζίδης (Κιέβο Βερόνα), Γιαννιώτας (Αστέρας Τρίπολης), Καρέλης (Παναθηναϊκός), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected