Super League 1

ΟΠΑΠ – “Μαύρα σύννεφα” για την ανανέωση της χορηγίας

ImageHandlerΆλλο ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ φέρνει στο φως το SDNA, σε συνέχεια της χθεσινής μας αποκάλυψης ότι οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αρνήθηκαν να υπογράψουν το έγγραφο της Super League προς το ΟΠΑΠ, με το οποίο ο συνεταιρισμός θέτει θέμα περί ασυμβιβάστου στο πρόσωπο του Δημήτρη Μελισσανίδη, λόγω της παρουσίας του (ή… «παρουσίας» του) στον Οργανισμό και στην ΑΕΚ.

Η πρωτοβουλία, όπως αναφέραμε, ανήκει στον Ολυμπιακό, που έχει διαχωρίσει τη θέση του και έχει πει πως δεν θα συνυπογράψει την ανανέωση της σύμβασης χορηγίας της λίγκας με τον ΟΠΑΠ, αν υπάρχει ασυμβίβαστο. Φυσικά, οι περισσότερες ομάδες συμφώνησαν μαζί του και υπέγραψαν το έγγραφο, όχι όμως και οι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ που θεωρούν πως δεν υφίσταται ούτε νομικό, αλλά ούτε καν ηθικό ασυμβίβαστο.

Το SDNA το έψαξε –ως όφειλε- περισσότερο το θέμα και επεδίωξε να μάθει την άποψη του ίδιου του ΟΠΑΠ πάνω στα ζητήματα αυτά. Τι προέκυψε; Μια «βόμβα», που άμα σκάσει, θα πάρει μαζί της τις περισσότερες ομάδες της Super League που επιβιώνουν και πορεύονται χάρη στα χρήματα της χορηγίας.

Για τον ΟΠΑΠ, λοιπόν, το θέμα δεν φτάνει καν στα περί ασυμβιβάστου, που επί του παρόντος δεν μπαίνει σε συζήτηση. Κι αυτό, διότι οι Τσέχοι είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι και σκεπτικοί για το αν πρέπει να μπουν ακόμη και στη διαδικασία να κάνουν πρόταση στη Super League για ανανέωση της χορηγικής σύμβασης που εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι!

περισσότερο ρεπορτάζ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected