Κατηγορίες
Γενικά

Γ Εθνική – Σήμερα ο Μεγάλος Τελικός του Κυπέλλου

Γ-Εθνική-640x420Τρίκαλα και Εθνικός διεκδικούν σήμερα στις 16:00 το τρόπαιο στην Άμφισσα, στον τελικό του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής.

Στη δεύτερη χρονιά ύπαρξής του, ο θεσμός επιφύλασσε εκπλήξεις με τα Τρίκαλα και τον Εθνικό να φτάνουν ως τον τελικό, αφήνοντας εκτός αρκετές δυνατές ομάδες. Οι «κυανέρυθροι» απέκλεισαν στη φάση των ομίλων τους Ρήγα Φεραίο, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Οικονόμο Τσαριτσάνης. Από την πλευρά τους οι Πειραιώτες νίκησαν τις Αναγέννηση Ιεράπετρας, Νέα Ιωνία και Τριγλία Ραφήνας. Στη συνέχεια, τα Τρίκαλα άφησαν εκτός της Καβάλα και τον Δωτιέα Αγιάς, ενώ ο Εθνικός απέκλεισε τη Δόξα Μανωλάδας και την Κηφισιά.

Τα Τρίκαλα θα παραταχθούν στον τελικό με νέο τεχνικό στον πάγκο, τον Περικλή Αμανατίδη, που διαδέχτηκε τον Άγγελο Διγκόζη. Μέσα σε λίγες μέρες δεν κατάφερε να αλλάξει πολλά, αλλά έριξε το βάρος στην ψυχολογία των παικτών με στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά κυρίως της ανόδου στη Football League. Από την άλλη, ο Θύμιος Γεωργούλης το τελευταίο διάστημα έχει αναμορφώσει τον Εθνικό, που έχει ως κύριο στόχο την παραμονή στη Γ’ Εθνική, αλλά φτάνοντας στον τελικό έχει ανοίξει η όρεξη για την κούπα.

Και οι δύο ομάδες έχουν θέσει ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου, ενώ θα έχουν στο πλευρό τους από 500 φίλους τους.

Θυμηθείτε πως έφτασαν οι δυο φιναλίστ ως τη διεκδίκηση της κούπας μέσω του Onsports

Η πορεία των Τρικάλων προς τον τελικό

Τρίκαλα-Ρήγας Φεραίος 2-0

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Τρίκαλα 1-2 παρ. (1-1 κ.α.)

Οικονόμος Τσαριτσάνης-Τρίκαλα 1-2

Τρίκαλα-Καβάλα 4-2

Τρίκαλα-Δωτιέας Αγιάς 5-0

Η πορεία του Εθνικού προς τον τελικό

Αναγέννηση Ιεράπετρας-Εθνικός 1-3

Εθνικός-Νέα Ιωνία 2-0

Τριγλία Ραφήνας-Εθνικός 0-1 παρ. (0-0 κ.α.)

Εθνικός-Δόξα Ν. Μανωλάδας 2-1

Κηφισιά-Εθνικός 3-5 πέν. (3-3 παρ., κ.α.)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected