Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Παραμονή για “Πάνθραξ”, τρία γκολ στον ΠΑΟΚ!

b8cc48e44b1422ea30dd5778afc2e494_LΣε ένα ματς όπου ο ΠΑΟΚ ήταν για ακόμα μια φορά τραγικός, ο Πανθρακικός τον νίκησε 3-1 και πήρε τεράστια ανάσα παραμονής – «Μαντάρα» τα έκανε ο ρέφερι Στυλιάρας, με το γκολ των φιλοξενούμενων να είναι οφσάιντ και το πέναλτι των γηπεδούχων αμφισβητούμενο

Μπορεί ο Αναστασιάδης να έφυγε, αλλά στον ΠΑΟΚ η κατάσταση παραμένει ίδια. Μια ομάδα που παρουσιάζεται χωρίς κανένα πλάνο στον αγωνιστικό χώρο, παίκτες… χαμένοι στο γενικό μπάχαλο και εύκολος στόχος για κάθε αντίπαλο που παίζει με δίψα και πάθος όπως έκανε ο Πανθρακικός στην Κομοτηνή. Οι Θεσσαλονικείς σε ένα ακόμα παιχνίδι ήταν σκιά του καλού εαυτού τους, που εμφάνισαν στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα η ομάδα της Κομοτηνής να στήσει μεγάλο πάρτι και να νικήσει για πρώτη φορά τον «δικέφαλο του Βορρά» σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας.

Βέβαια, σε ένα ματς στο οποίο ο Πανθρακικός έχει νικήσει δίκαια και έκανε τρομερό και σημαντικό βήμα προς την παραμονή του, για ακόμα μια φορά ήρθε μια διαιτησία να τραβήξει τα βλέμματα. Ο Στυλιάρας τα έκανε… μαντάρα στο ΔΑΚ, αφού μαζί με τον βοηθό του μέτρησαν το γκολ του ΠΑΟΚ το οποίο έπρεπε να ακυρωθεί αφού ο Παπαδόπουλος ήταν τουλάχιστον ένα μέτρο οφσάιντ, ενώ στη συνέχεια έδωσε ένα τραβηγμένο πέναλτι στον Πανθρακικό και πολύ αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Σκόνδρα. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που «έγραψε» το ταμπλό στο τέλος ήταν το 3-1 για τον Πανθρακικό, που τον έφερε στους 34 βαθμούς – μαζί με τον Λεβαδειακό – και πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 54 και την 3η θέση, η οποία ακόμα δεν απειλείται αλλά αν η ομάδα του Γεωργιάδη συνεχίσει έτσι… τίποτα δεν αποκλείεται.

περισσότερο ρεπορτάζ στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected