Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

Ακαδημία Βέροιας – Ενημερωτικό δελτίο

ακαδημια βεροιας

Τμήματα υποδομής

Με σύμμαχο τον καλό καιρό οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας και του ΠΑΟΚ Κουλούρας χάρηκαν τα παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν στον εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Γεωργιανών.  Για το επόμενο φιλικό των τμημάτων υποδομής θα βγει νεότερη ανακοίνωση.

Τμήμα παιδικό

ΠΑΟΚ Κουλούρας  – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ:4-1

Εικόνα παιχνιδιού: Προσπάθησαν οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας Βέροιας με τους παίκτες του ΠΑΟΚ Κουλούρας. Προηγήθηκαν με ένα πανέμορφο γκολ από υπέροχη προσπάθεια του Σοφιανίδη στο 35’. Το ημίχρονο έκλεισε με την Ακαδημία να προηγείται με 0-1. Ωστόσο, η ισοφάριση με αυτογκόλ του Λέντι στο 50’ έφερε νευρικότητα και απογοήτευση στην ομάδα της Ακαδημίας, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ Κουλούρας, ανεβάζοντας το σκορ στο ευρύ 4-1.   

Σύνθεση Ακαδημίας: Αθανασόπουλος, Ταρατσίδης, Απαζίδης, (70’ Παραστατίδης), Μούτσα, Παπουλίδης, Ντινόπουλος, (60’ Μπόλος), Ανάστος, (41’  Σάρκα), Μπούγκαρτσιτς, Μπρανιώτης, Παπουλίδης Κ., (Κωστογλίδης,) Σοφιανίδης. 

Σκόρερ Ακαδημίας: 35’ Σοφιανίδης

Η παιδική ομάδα της Ακαδημίας Βέροιας συγχαίρει την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ Κουλούρας και της εύχεται καλή συνέχεια.

Ερασιτεχνικό Τμήμα

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας – ΠΑΟ Παλατιτσίων: 1-1

Εικόνα παιχνιδιού: Δυνατό και πλούσιο σε φάσεις σε γήπεδο με πολύ κακό αγωνιστικό χώρο έγινε μεταξύ της Ακαδημίας και των Παλατιτσίων. Η Ακαδημία έχασε 2 μοναδικές ευκαιρίες στο 9’ σε τετ α τετ του Γαβριηλίδη Αν., που πλάσαρε άουτ και πλασέ του Ντόγου μετά από κόρνερ που έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω από τη γραμμή τέρματος στο 21’. Στη συνέχεια τα Παλατίτσια ισορρόπησαν, πάλεψαν και κατάφεραν στο 86’ να ισοφαρίσουν με το Σαρηγιαννίδη το τέρμα που είχε πετύχει στο 43’ ο Καλφούντζος. 

Σύνθεση Ακαδημίας: Οβεζίκογλου, Κούβαρος, Γκιουλέκας (46’ Αργυρόπουλος,), Τσαλουχίδης, Τουραντζίδης, Μιχαηλίδης,   Γαβριηλίδης Αν., Νταμοτσίδης, Συμπεθέρης, (70’ Γαβριηλίδης. Χρ.), Ντόγος, Καλφούντζος.

Επόμενη αγωνιστική: Την Κυριακή 29-3 η Ακαδημία Βέροιας αγωνίζεται στην Ραχιά με τον «Εθνικό»
Ώρα έναρξης αγώνα: 16.30’ μ.μ.

Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected