Κατηγορίες
Football League

Αιγινιακός – Πίστη για σωτηρία στις δηλώσεις Διγκόζη

Digkozis_new_610x400Εύκολα ή δύσκολα ο Αιγινιακός θα σώσει την παρτίδα και μέσω πλέι-άουτ θα ανανεώσει το ραντεβού του με τη Football League, όπως τόνισε ο νέος προπονητής του στη mikriliga.com.

Δεν έκανε ντεμπούτο στον πάγκο, λόγω τυπικού ζητήματος, ωστόσο απ’ τα μπουθ ο Άγγελος Διγκόζης κοουτσάρισε τον Αιγινιακό κι ας τον είδε να χάνει απ’ τη Λαμία.

«Αυτό που είδα χθες, αλλά και ήξερα πριν έρθω είναι πως η ομάδα έχει ποιότητα. Χθες νομίζω μας έλειψε και η τύχη για ακόμα ένα φετινό παιχνίδι. Στη διαιτησία δεν θέλω να αναφερθώ (σ.σ είχαν και δύο αποβολές οι Πιειρείς), αλλά νομίζω πως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Γενικά ο Αιγινιακός πιστεύω είναι αδικημένος απ’ την βαθμολογική του συγκομιδή ως τώρα, θα έπρεπε και θα μπορούσε να είναι πιο ψηλά. Έμεινα ικανοποιημένος από τα πράγματα που είδα απ’ τους παίκτες και τώρα θα έχουμε μπροστά λίγο καιρό –ελέω ρεπό την προσεχή αγωνιστική- για να δουλέψουμε, να τους μάθω περισσότερο και να με μάθουν», ανέφερε ο Μακεδόνας τεχνικός στη mikriliga.com κι έδωσε το ξεκάθαρο στίγμα του για τη συνέχεια και τα πλέι-άουτ.

«Έχουμε καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Τους πιστεύω πολύ και έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Γι’ αυτό άλλωστε ήρθα και στον Αιγινιακό, διότι ξέρω πως η ομάδα έχει δυνατότητες. Είτε εύκολα, είτε δύσκολα θα σωθούμε στα πλέι άουτ και θα παραμείνουμε στη Football League».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, την προσεχή αγωνιστική υπάρχει ρεπό για τον Αιγινιακό που… δεν κινδυνεύει, παρά το ότι του απομένει μόνο ένας αγώνας για το φινάλε της κανονικής διάρκειας. Οι Πιειρείς βρίσκονται στο +3 απ’ την τριάδα που πέφτει, έχοντας αρκετές ομάδες από κάτω τους κι ενώ στην τελευταία «στροφή» υποδέχονται τον υποβιβασμένο Φωκικό, όπου κακά τα ψέματα το τρίποντο -εφόσον χρειαστεί- είναι… δεδομένο. Πάντως σε εκείνο το ματς θα λείψουν σίγουρα οι Ντος Σάντος και Φαμπίνιο που αποβλήθηκαν χθες απέναντι στη Λαμία. Θα επανέλθει βέβαια ο Αραμπατζής που δεν αγωνίστηκε χθες και εξέτισε.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected