Εθνικές Ομάδες

Εθνική Ελλάδας U17 – Μεγάλη νίκη στην Πολωνία!

a403aebbf7dc34ec381f34e5be4ae496_LΒήμα πρόκρισης έκανε η Εθνική ομάδα της Ελλάδας κάτω των 17 καθώς επικράτησε 1-0 της Πολωνίας για την Elite Round του Euro.

Σπουδαίας σημασίας νίκη πήρε η Εθνική ομάδα κάτω των 17 στην Πολωνία όπου επικράτησε 1-0 στο «Γκρότσλιν Ντισκομπόλια» για να φτάσει στην κορυφή της βαθμολογίας και τους τέσσερις βαθμούς μαζί με την Ιρλανδία.

Έτσι στις 26 του Μάρτη αντιμετωπίζει την Λευκορωσία με στόχο τη νίκη που θα τη φέρει μία ανάσα από την πρόκριση. Στην τελική φάση προκρίνονται οι πρώτοι από τους οκτώ ομίλους αλλά και οι επτά καλύτεροι δεύτεροι που θα βρουν στην τελική φάση τη διοργανώτρια Βουλγαρία.

Το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του Βασίλη Γεωργόπουλο σημειώθηκε στο 25’ της αναμέτρησης από τον Τσίνγκο το οποίο αποδείχθηκε αρκετό.

ΠΟΛΩΝΙΑ: Ζίνελ, Χολόβνια, Τζιέκιολ, Τζίτσεκ, Γιόζβιακ, Οστασέφσκι (41’ Μπιέλικ), Λιστκόφσκι (55’ Κάσμαρτσικ), Βοτκόφσκι, Άνταμτσικ (74’ Καρνόφσκι), Σπιχάλα, Βόντιακ.
ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης, Κατράνης, Ευαγγέλου, Νικολάου, Λίμνιος (83’ Μπουζούκης), Μίνγκος, Κιτρζιαλίδης (46’ Λάμπρου), Παυλίδης, Ρέτσος, Νάτσος, Τσίνγκος (81’ Δοδοντσάκης).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected