Α ΕΠΣ Ημαθίας

A1 Ερασιτεχνική – Ψηφίστε τον MVP της 26ης αγωνιστικής!

MVP

Μία ακόμη ψηφοφορία για την ανάδειξη του πιο πολύτιμου ποδοσφαιριστή της αγωνιστικής, με τη σκυτάλη να παίρνει η 26η που διεξήχθη το προηγούμενο Σάββατο (21/3).

Ο νικητής θα προκύψει όπως κάθε εβδομάδα μέσα από την ψηφοφορία των αναγνωστών του Imathia Sports News, με την επισήμανση πως πλέον ο νικητής κάθε αγωνιστικής ΔΕΝ έχει δικαίωμα συμμετοχής στο All Star Game (ολοκληρώθηκε η διαδικασία αυτή την 20η αγωνιστική), θα παραλάβει κανονικά όμως το ΒΡΑΒΕΙΟ του MVP σε ημερομηνία που θα ανακοινώνεται μέσω facebook.

Θυμίζουμε πως την 25η αγωνιστική MVP αναδείχτηκε ο Χρήστος Σακελλάρης του Αχιλλέα Νάουσαςη βράβευση του οποίου θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Οι αναγνώστες μπορούν να ψηφίζουν μέχρι το Σάββατο 28/3 στις 12.00 το μεσημέρι και λίγη ώρα μετά θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Παρακάτω θα δείτε τη ονόματα των παικτών που διακρίθηκαν σ’ αυτήν την αγωνιστική, σύμφωνα με την επιλογή των προπονητών τους. Αν εσείς έχετε διαφορετική γνώμη, μπορείτε στο κενό που υπάρχει στο τέλος να συμπληρώνετε τον παίκτη που επιθυμείτε, γράφοντας απλά το όνομα του.

Σημειώνουμε πως δεν θα μπορείτε αρχικά να βλέπουν τα ποσοστά των παικτών, παρά μόνο 15 λεπτά  πριν τη λήξη της ψηφοφορίας.

Βασίλης Βελικούδης (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων)

Βαγγέλης Αβραμόπουλος (ΦΑΣ Νάουσα)

Αλέξης Θεοδοσιάδης (ΓΑΣ Ροδοχωρίου)

Μανώλης Γκελοσάνι (ΑΣ Ειρηνούπολης)

Γιώργος Χρυσαφίδης (ΑΕ Χαρίεσσας)

Νίκος Σύγγας (Αχιλλέας Νάουσας)

για να ψηφίσετε πατήστε εδώ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected