Basket

Φίλιππος Βέροιας – Παραιτήθηκε ο Τραπεζανλίδης!

6a3568ec75354456ab1e6b6fc1540ba0_LΣυνέντευξη τύπου παραχώρησε στα γραφεία του συλλόγου στην Βέροια ο πρόεδρος του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας κος Τραπεζανλίδης Γιώργος Με φανερή την συγκίνηση του ο πρόεδρος του Φιλίππου Βέροιας δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την σημερινή σας παρουσία μετά το κάλεσμα μου για την συνέντευξη σε μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα. Οκτώ χρόνια συμπληρώνω φέτος στον Φίλιππο Βέροιας ξεκινώντας από το μπάσκετ στην Γ’ Εθνική το οποίο ήταν και η αφορμή να έρθω στο σωματείο και φτάνοντας σήμερα να είμαι πρόεδρος σε ένα από τους πιο ιστορικούς συλλόγους της Ελλάδας, με προηγούμενες διοικήσεις που έκαναν τεράστια δουλειά κι έβαλαν πολλά λεφτά όπως ο κος Φύκατας, ο κος Ουσουτζόγλου, ο κος Τρανίδης.

Έτσι το βάρος που είχα ήταν πολύ μεγάλο γιατί διαδέχθηκα μια κατάσταση με επιτυχίες και αυτό έπρεπε να συνεχιστεί, όπως και έγινε. Με πολύ μεγάλη προσπάθεια, φιλοδοξία και σπαταλώντας χρήματα θεωρώ ότι έχω καταφέρει και ο σύλλογος έχει φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο τον σύλλογο. Ξεκίνησα από το μπάσκετ, την μεγάλη μου αγάπη, από την Γ’ Εθνική και σήμερα μετά από μεγάλες θυσίες είμαστε στην Α2, μια τρομερή υπέρβαση. Μια πολύ μεγάλη επιτυχία σε μια κατηγορία που για μένα είναι καλύτερη και από την Α1.

Φέτος όπως γνωρίζετε και βλέπετε άλλωστε κάνουμε τεράστια προσπάθεια για την παραμονή της ομάδας σε αυτή την κατηγορία. Πέρσι προσπαθήσαμε και συγκεκριμένα εγώ προσωπικά να κάνουμε την υπέρβαση για την άνοδο στην Α1 αλλά δεν τα καταφέραμε. Φέτος με διαφορετικά σχέδια κάναμε ένα ροστερ για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία και ταυτόχρονα την εδραίωση της. Αυτό είναι πολύ μεγάλο στοίχημα και εδώ πρέπει να βοηθήσει ο κόσμος. Πρέπει να συνεχίσει να είναι δίπλα της σε όλους τους υπόλοιπους αγώνες ξεκινώντας από το παιχνίδι του Σαββάτου με το Λαύριο.

Στο χάντμπολ, μετά από μια περσινή αναγνωριστική χρονιά, ανέβασα φέτος το επίπεδο ώστε η ομάδα να βρεθεί εκεί που πραγματικά αξίζει. Διεκδικούμε την τετράδα αλλά και την έξοδο μας στην Ευρώπη αλλά και ότι καλύτερο μπορεί να έρθει από εκεί και πέρα.

Δημιουργήσαμε καινούργια τμήματα όπως η Ρυθμική και η Ακροβατική, που μας έφεραν πολλές επιτυχίες σε Πανελλαδικό επίπεδο, το βόλεϊ, το οποίο με την προσπάθεια κάποιων ανθρώπων και την συμβολή την δικής μας όπου χρειαζόταν έχει μια καλύτερη πορεία από τα προηγούμενα χρόνια. Έτσι πιστεύω ότι ο σύλλογος βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο και ανταγωνιστικό.

Το καλοκαίρι 2014 όταν είχα δηλώσει ότι θα συνεχίσω να ηγούμαι του σωματείου, η στιγμή ήταν ιστορική διότι αν δεν συνέχιζα και χωρίς διάδοχη κατάσταση δεν μπορώ να φανταστώ ποια θα ήταν η τύχη του συλλόγου. Πήρα λοιπόν μια μεγάλη απόφαση και κράτησα στις πλάτες μου όλο το σωματείο. Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Αυτό το πράγμα, κάθε εβδομάδα να προσπαθώ να καλύψω όλες τις ανάγκες του σωματείου με έφθειρε. Με δυο τμήματα ισχυρά και ανταγωνιστικά με πολύ μεγάλες απαιτήσεις και δυστυχώς χωρίς βοήθεια από κανένα..

Έτσι θέλω να σας ανακοινώσω ότι το καλοκαίρι και μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων όλων των τμημάτων θα αποχωρήσω από την προεδρία του συλλόγου και από την διοίκηση. Μια απόφαση που πάρθηκε μετά από πολύ σκέψη γιατί ο Φίλιππος έχει γίνει κομμάτι της ζωής μου και είναι μέσα στην καρδιά μου. Είμαι φιλόδοξος και αγαπάω αυτό που κάνω και ήμουν εδώ χωρίς να νιώθω ότι το κάνω από αγγαρεία και σκοπιμότητα.

Για μένα αυτή η στιγμή είναι πολύ συγκινητική αλλά δυστυχώς αυτή είναι η απόφαση μου και έχει να κάνει με το ότι έχω δώσει πάρα πολλά πράγματα και νιώθω απίστευτη κούραση. Θεωρώ ότι το έργο είναι πετυχημένο και εύχομαι να βρεθούν άνθρωποι να συνεχίσουν το έργο αυτό και κάνουν ακόμη περισσότερα. Από την πλευρά μου έκανα ότι μπορούσα καλύτερο και νιώθω ικανοποιημένος από την παρουσία μου όλα αυτά τα χρόνια στον Φίλιππο και πάνω απ’ όλα ότι δεν έκανα κακό σε κανένα. Αν χρειαστεί να βοηθήσω με τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου φυσικά θα το κάνω με μεγάλη χαρά. Εκτός διοίκησης βέβαια.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα και ιδιαίτερα τους προπονητές του μπάσκετ Δημήτρη Γκίμα και Χρήστο Μπλατσιώτη που ήμασταν 8 χρόνια μαζί. Τον Ηλία Λαζό που τα τελευταία χρόνια ήταν δίπλα μου και στήριξε την προσπάθεια μου, τους Χρήστο Τζουβάρα και Τάσο Χατζηπαρασίδη που πέρσι σώσαμε την ομάδα και φέτος να κάνουμε μαζί αυτή την πορεία. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ενώ όταν η ομάδα έπαιζε στην Γ’ Εθνική στο γήπεδο ήταν μόνο συγγενείς και φίλοι ενώ τώρα καταφέραμε σε πολλές παιχνίδια το γήπεδο να γεμίζει. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω ακούσει άσχημα πράγματα στην κερκίδα για εμένα και τους ευχαριστώ. Αυτό δείχνει την αγάπη του κόσμου.

Θα παραδώσουμε μια αξιοζήλευτη κατάσταση και οι επόμενοι που θα έρθουν θα λειτουργήσουν με αξιοπιστία. Όλα τις υποχρεώσεις τις αναλάβει εγώ. Δεν επιβάρυνα σε καμία περίπτωση το σωματείο παρά μόνο τον εαυτό μου. Δεν έχω δεσμεύσει τίποτα στον σύλλογο ούτε έβαλα δανικά χρήματα. Όποιος μπαίνει σε ένα σύλλογο την σημερινή εποχή το μόνο σίγουρο είναι ότι χάνει χρήματα και χρόνο.

Ο Φίλιππος είναι μεγάλο σωματείο, δεν πρέπει να τον αφήσουμε στην τύχη του. Πρέπει να προετοιμάσουμε το έδαφος και πρέπει μέχρι το τέλος της σεζόν να στηρίξουμε το μπάσκετ να μείνει στην Α2 και το χάντμπολ να κερδίσει την έξοδο στην Ευρώπη.

Διάδοχη κατάσταση αυτή την στιγμή δεν υπάρχει και δεν έχω προετοιμάσει κάτι. Είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν οι άνθρωποι που θα συνεχίσουν. Σε καμία περίπτωση δεν θα έφευγα νύχτα, ούτε θα άφηνα τον σύλλογο στη μέση της σεζόν. Η απόφαση μου όμως είναι είναι τελεσίδικη”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected