Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

ΟΦ Ιεράπετρας-Αστέρας Περάματος (3-4) Σκόρερ ο Ξαγοράρης!

kypello_erasitexnvn_ofi-peremaΣυναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο «Βουζουνεράκειο», όπου ο Αστέρας Περάματος επιβλήθηκε 4-3 του ΟΦ Ιεράπετρας στην παράταση (2-2 κ.α.) και προκρίθηκε στη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Οι Ρεθυμνιώτες θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Τετάρτη 1 Απριλίου (16:30), στην Κόρινθο τον ΑΟ Ζευγολατιού που κέρδισε 0-1 τον Ηρακλή Ατσικής.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, αν και οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 32’ να προηγηθούν. Ο ΟΦΙ κέρδισε πέναλτι, σε ανατροπή του Μίγγα Ι. από τον Κουδουνάκη, με τον Ξαγοράρη να το εκτελεί, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 49’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν νέο πέναλτι, με ανατροπή του Ξαγοράρη από τον Γεωργόπουλο, με τον παθών να ευστοχεί για το 1-0.

Στο 58’ ο Αστέρας ισοφάρισε κι αυτός με πέναλτι σε ανατροπή του Μουρατίδη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρηγάκης κάνοντας το 1-1. Ο Αστέρας Περάματος πήρε προβάδισμα στο 72’ με τον Ταμάμη για το 1-2. Οι γηπεδούχοι δεν τα «παράτησαν», αντίθετα ξαναμπήκαν στο παιχνίδι ισοφαρίζοντας στο 83’ με τον Τοψιδέλη από κοντά για το 2-2 και οδηγεί το παιχνίδι στην παράταση.

 Στην πρώτη φάση του έξτρα χρόνου στο 93’ ο Ξαγοράρης εκτέλεσε φάουλ, ο Κουγιουμουτζάκης με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα και πάλι στους γηπεδούχους με 3-2. Ο Αστέρας Περάματος στο 113’ κέρδισε δεύτερο πέναλτι στο παιχνίδι, όταν σε σουτ του Η. Χνάρη η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Ι. Μίγγα, με τον διαιτητή να καταλογίζει το πέναλτι και να αποβάλει (2η κίτρινη) τον παίκτη του ΟΦΙ. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ταμάμης ισοφαρίζοντας σε 3-3 στο 114’. Οι Ρεθυμνιώτες εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και τέσσερα λεπτά αργότερα (118’) ο Ρηγάκης με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-4 δίνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών στην ομάδα του.

Συνθέσεις

ΟΦ Ιεράπετρας (Καπαράκης): Ταρτάλας, Μεμετζής, Δερμιτζάκης (73’ Δασκαλάκης), Μίγγας Ι., Κουγιουμουτζάκης, Πετάσης, Μπαριτάκης, Πετράκης, Χρυσοφάκης (21’ λ.τ. Τοψιδέλης), Μίγας Β. (79’ Ακαμωτάκης), Ξαγοράρης.

Αστέρας Περάματος (Λυρώνης-Στεφανάκης): Κλάδος, Μοσχονάς (71’ Ταμάμης), Κουδουνάκης, Σταρράς (109’ Νεμπιάι), Γεωργόπουλος, Μουρατίδης, Χνάρης Η., Ρούσεφ, Αντιασβίλι, Ματαραγκάσι (46’ Σκουλούδης), Ρούσεφ, Ρηγάκης

ΠΗΓΗ: rethymnosports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected